Dreyse_r O kurde. U nas 50cm to nie wiem czy przez 5 lat napadło 😅
Connor no w ostatnich latach nie wiele było śniegu. Ostatni raz kiedy tyle było śniegu u nas to będzie ponad 10 lat.
Dreyse_r tez kilka lat nie było w tamtym roku kilka dni mrozu ale śniegu góra 5cm .
ZU-Met no to zima jest przecież 🤔 No zewnątrz to chyba śnieg odśnieżać a nie coś robić
Dzochar91 no np pakowałem na przyczepę bramy i spinalem pasami. A dla jasności mamy jeszcze jesień bo zima się zaczyna 22grudnia.
ZU-Met jedziesz na montaż ?
Dzochar91 nie do ocynku ale przed świętami jak mi zrobią jeszcze to chce zamontować bramę furtkę i 6 przęseł .
Zimno 🤣
ZU-Met który to rok że taki przebieg
Dzochar91 Rok produkcji 12 ale pierwsza rejestracja w 13 jak go kupiłem 4 lata temu miał 56tys km.
Ciężko w dzisiejszych czasach dowieźć paliwo na wies. Akcja wyciąganie cysterny. 😃
MC-TECH konkretne sprzęty ale bez obciążników to się chyba ślizgały ?
MC-TECH nie taka biedna ta wieś
ZU-Met Ten z przodu miał obciążnik ale i tak mało dawało. Wyślizgany śnieg i nawet po równym trzeba było przeciągnąć cysterne aż pod dom.
Dzochar91 "Panie to wszystko z dotacji" jak to mówią 😉
MC-TECH wiem bo nie jeden raz mnie rolnik ciągnikiem wyciągał i po śniegu to by chyba lepiej sobie dało radę jakieś ciężkie quattro z dobrą zimówka
MC-TECH po prostym będzie ale tylko łańcuch na kolany dużo wniósł nawet na samym przodzie założony
W tamtym roku braciak w JD miał takie teraz zmienił na większy i kurla łańcuch za mały bo 28 już przodu
Używacie szlifierek 75mm do szlifowania narożników wewnętrznych zamiast pilnika?
Connor nie