suszi8512 ooo bywało tak bywało 😁🍿🌽
Dziś 13 grudnia – świętujemy Dzień Spawacza. 🎈🎉 Drodzy Spawacze, życzę Wam wszystkiego najlepszego i samych wzorcowych spoin!
U mnie dziś pierwszy centymetr śniegu napadał i nie stopniał po godzinie. A jak u was? 🤣🤣
Connor no te z 28cm jest i teraz z -6
Connor no u mnie na busie jakieś 12 cm na dachu i obecnie -4
Connor gdzieś nad morzem mieszkasz ?
Connor u mnie przez noc spadło około 50-70 cm. Do południa paraliż. John deere 7930 miał co robić. Zaspy na wet do 150 cm. Te białe g...no co na zdjęciu to przez noc na sypało.
ZU-Met Nie, w lubuskiem. Do Zielonej Góry mam 50km, do Leszna (WLKP) z 45km. A do Głogowa (Dolnośląskie) 30km 🤣
Dreyse_r dziś w nocy jeszcze mróz ma dowalic ponad -10 ciekawe. Śnieg jest fajny jak nie musisz nic robić na zewnątrz albo jechać z przyczepą i 600kg towaru bo masakra na tych bocznych drogach 🙂
Dreyse_r O kurde. U nas 50cm to nie wiem czy przez 5 lat napadło 😅
ZU-Met no to zima jest przecież 🤔 No zewnątrz to chyba śnieg odśnieżać a nie coś robić
Connor no w ostatnich latach nie wiele było śniegu. Ostatni raz kiedy tyle było śniegu u nas to będzie ponad 10 lat.
Dreyse_r tez kilka lat nie było w tamtym roku kilka dni mrozu ale śniegu góra 5cm .
Dzochar91 no np pakowałem na przyczepę bramy i spinalem pasami. A dla jasności mamy jeszcze jesień bo zima się zaczyna 22grudnia.
ZU-Met jedziesz na montaż ?
Dzochar91 nie do ocynku ale przed świętami jak mi zrobią jeszcze to chce zamontować bramę furtkę i 6 przęseł .
Zimno 🤣
ZU-Met który to rok że taki przebieg
Dzochar91 Rok produkcji 12 ale pierwsza rejestracja w 13 jak go kupiłem 4 lata temu miał 56tys km.
Ciężko w dzisiejszych czasach dowieźć paliwo na wies. Akcja wyciąganie cysterny. 😃
MC-TECH konkretne sprzęty ale bez obciążników to się chyba ślizgały ?
MC-TECH nie taka biedna ta wieś