Ja mam już 4 narzędzia akumulatorowe erbauera z castoramy i powiem krótko-do zastosowań półprofi znakomite.

13 dni później
    • TTymekRanga 14

Poziom 46

Ja osobiście poszedłem w Alu makity szlifierka wkrętarka, zakrętarka, klucz udarowy. Na 1 aku 5ah podszlifuje szlifierka jakieś 20-30 min teraz myśle nad zakupem jakiejś sieciówki i nie wiem na jaki model się zdecydować. Będzie używana przeważnie do fibry. 😊😊

Tymek Bierz ten model mi po dziewięciu latach dopiero wyłącznik padł mam dwa modele
      https://m.ceneo.pl/2023412

Tymek ja mam taką Makita 9565CVR jest odrobinę większa niż ta co StalFun poleca Ale ma regulację obrotów

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1078

suszi8512 No ten model jest kozak ale nieco droższy 👍

• bartekj3Ranga 10

Poziom 22

Stal-Fun mam obie 😎do tego jeszcze Bosch gws13 z regulacją obrotów. Makita strasznie ciężka więc poszła do niej przystawka do szlifowania rur

20 dni później
                  • TTymekRanga 14

Poziom 46

Panowie a jeśli chciałbym przeznaczyć na szlifierkę do 300zł co byście mi polecili. głównie do szlifowania fibrą i papierem ściernym na rzep.

Tymek bierz ta makite co StalFun poleca ewentualnie dewalt z tej samej Polki mała poręczna DeWalt DWE4157
                      Lub dołóż parę groszy i kup ta ca ja mam makita 9565CVR na Ceneo była za 465 zł

• TTymekRanga 14

Poziom 46

suszi8512 a lepiej kupić coś z regulacja obrotow czy raczej bez. A tez nie chce inwestować niewiadoma ile bo ja nie robię nic na zamowienie tylko raczej dla siebie drobiazgi

Tymek ja wziąłem z regulacja żeby mieć uniwersalnie

• FanderRanga 9

Poziom 14

Tymek mam Boscha gws 7 i 9 125 z regulacją. 7 jest bardzo mała i poręczna, polecam do szlifowania albo jak musisz coś długo w górze czyścić. Zakupiłem przed robieniem wstawek w sharanie na kobyłkach i ułatwiła pracę. Polecam z obrotami ze względu na szczotki do czyszczenia. Mniejsze obroty i nie wypadają druty tak bardzo.

• TTymekRanga 14

Poziom 46

Panowie a polecicie jakaś wiertarkę z udarem do wiercenia oraz podkuwania Makita/milwaukee sieciowa bo dorzo jest modeli i nie wiem na co się decydować a tez do garazu nie potrzeba niewiadoma czego

Tymek ja kupiłem używana makite hp 2071 Nowa poza moim budżetem a używał nie sponiewierana za połowę ceny
                                    Zdecydowałem się na taką bo w pracy szlifierze takich używają i te n sprzęt się trzyma, jeden dostal nowe Metabo 1300 W to po 3ech tygodniach szczotki wyparowaly

• TTymekRanga 14

Poziom 46

suszi8512 wiesz co chodzi mi tu o coś na sds/sds plus

5 dni później
                                          • TTymekRanga 14

Poziom 46

Panowie pomocy. Chciałem już kupić kątówkę makita 9565cvr lecz powiem wam tak moje dłonie są małe rozmiar rękawic do spawania to 7 wchodzą na ciasna . Wręcz są idealne i chce jakaś szlifierkę pod dłonie bym mógł ja normalnie trzymać ręka a nie jakiegoś giganta bym mógł ty manewrować na spokojnie. Bede izywał do 3m fibry a tez nie chce kupić szajsu.

Tymek Ten model Ci przypasuje

Stal-Fun no tak ta jest zgrabna w dlonibdobrze leży mam taką tylko ze JCB Ale to to samo tylko kolor inny
                                              Widzę tu dobra cena

• TTymekRanga 14

Poziom 46
                                                  • Edytowany

suszi8512 , Stal-Fun Tylko słyszałem więcej złego niż dobrego o tym modelu. I sam nie wiem. Teraz patrzę terz za bosch gws 9 i sam nie wiem

Tymek Złe są modele jesli kupisz w castoramie itp. Jesli kupisz w sklepie makity to posłuży długo

• TTymekRanga 14

Poziom 46

Stal-Fun no to teraz dylemat bosch gws 9 czy makita 5030 kurczę