Narzędzia z marketów
Ja mam już 4 narzędzia akumulatorowe erbauera z castoramy i powiem krótko-do zastosowań półprofi znakomite.
Ja osobiście poszedłem w Alu makity szlifierka wkrętarka, zakrętarka, klucz udarowy. Na 1 aku 5ah podszlifuje szlifierka jakieś 20-30 min teraz myśle nad zakupem jakiejś sieciówki i nie wiem na jaki model się zdecydować. Będzie używana przeważnie do fibry.
Tymek Bierz ten model mi po dziewięciu latach dopiero wyłącznik padł mam dwa modele
https://m.ceneo.pl/2023412
Panowie a jeśli chciałbym przeznaczyć na szlifierkę do 300zł co byście mi polecili. głównie do szlifowania fibrą i papierem ściernym na rzep.
Tymek mam Boscha gws 7 i 9 125 z regulacją. 7 jest bardzo mała i poręczna, polecam do szlifowania albo jak musisz coś długo w górze czyścić. Zakupiłem przed robieniem wstawek w sharanie na kobyłkach i ułatwiła pracę. Polecam z obrotami ze względu na szczotki do czyszczenia. Mniejsze obroty i nie wypadają druty tak bardzo.
Panowie a polecicie jakaś wiertarkę z udarem do wiercenia oraz podkuwania Makita/milwaukee sieciowa bo dorzo jest modeli i nie wiem na co się decydować a tez do garazu nie potrzeba niewiadoma czego
Panowie pomocy. Chciałem już kupić kątówkę makita 9565cvr lecz powiem wam tak moje dłonie są małe rozmiar rękawic do spawania to 7 wchodzą na ciasna . Wręcz są idealne i chce jakaś szlifierkę pod dłonie bym mógł ja normalnie trzymać ręka a nie jakiegoś giganta bym mógł ty manewrować na spokojnie. Bede izywał do 3m fibry a tez nie chce kupić szajsu.