Miodek No proszę i jak się sprawuje?😉🙂👍
Stal-Fun wiesz co spawa bardzo ładnie jest bardzo intuicyjna i jestem zadowolony niestety minusem dla mniebjeat krótki przewód i szpule po 5kg 😊
Hipcio Patrząc na Esaba kiedyś i dziś to bardzo się rozwinął 👍
Miodek No to jest jej minusem.Ja mam to rozwiązane inaczej, mianowicie pod sufitem i mam dostęp praktycznie wszędzie.Co do szpul 5kg będę robił przewijarke do drutu z 15 na 5 kg.
Stal-Fun o u mnie właśnie nie da rady za bardzo pod sufitem bo ja mam to moją suwnice zrobioną
Witam. Taki oto projekcik. Projekt—> wykonanie. Pozdr.
FilipBaumeister zacny warsztat
FilipBaumeister Super 👍🙂
Dzochar91 dzięki🙂
Miodek Też mam suwnice ale rzadko jej używam wiec w to miejsce poszedł Esabik
Stal-Fun bo masz nisko i przez to jest mało wykorzystywana , U mnie nie ma dnia żeby coś na niej nie wisiało..
Dzochar91 To fakt ale nie robię dużych gabarytów więc jest sporadycznie potrzebna
Dziś takie pierdy Ramki z zawiasami I śruba trapezowa montaż w rurach a więc toczenie dekli, wspawanie.
I kolejne kanały się robią
Nowe zabawki dla dużych chłopców na budowie osiedla Bratkowice k/Rzeszowa
Schody modułowe, niby spoko ale trzeba na pewno regulować po czasie bo opadnie z jednej strony.
Dzochar91 Ciekawe rozwiązanie 🙂 Ale nie chciało by mi się jeździć do klienta i regulować co jakiś czas
Dzochar91 a jak by przewiercić i wkręcić jakas m5?
Dzochar91 klej do gwintu i skręcic z odpowiednią siłą?
liteq To nie chodzi chyba o sile skręcenia tylko problemem są fasolki i z każdym zejściem i wejściem od drgań i ciężaru zsuwają się w dół. Jakas przekładka chropowata albo moletowanie powino tam być.