ZU-Met robiłeś to kiedyś? Jak masz dobrze zrobiona zabudowę i dużo miejsca od ściany to ok ale jak to robisz na czują nie widząc Leda to już nie jest tak wesoło.Ale wiem dla Ciebie wszystko jest proste.zlaczek nie stosuje bo nie będę jeździł poprawiać jak złączka nie styka
Boguslaw robiłem u siebie na złączkach właśnie, dziala do tej pory wszystko ale ja w korytkach robilem z maskownica. Jak nie ma miejsca to wiadomo ze przerąbane .
Boguslaw ja myślę że co to robimy ma swoje wady i zalety ale liczy się efekt końcowy powiem ci podoba mi się 💪
Cześć czesc ! Mam pytanko. Jaki migomacik kupić do domu /przydomowego warsztatu. Chciałbym migomat na 230V. Myślałem nad mostem j5 pulse , esabem oraz spartusem . Co byście polecili tak do 5 tys.
Gucio988 Polecam Esaba
Stal-Fun miałem pisac o tym esabie co kupiles ostatnio 🙂
STALVAR Jak dla mnie naprawdę fajny migomat🙂👍
Stal-Fun Mam na testach 😊 moja odmówiła posłuszeństwa więc narazie pożyczyłem od mojego ziomka 😎
Miodek no i zapewne Esab sobie poradzi a Magnum nie dałby rady 😃
Miodek Esab to chyba taka firma TOP jeśli chodzi o spawalnictwo nie mówiąc już o Fronius czy EWM.
Miodek No proszę i jak się sprawuje?😉🙂👍
Hipcio Patrząc na Esaba kiedyś i dziś to bardzo się rozwinął 👍
Stal-Fun wiesz co spawa bardzo ładnie jest bardzo intuicyjna i jestem zadowolony niestety minusem dla mniebjeat krótki przewód i szpule po 5kg 😊
Miodek No to jest jej minusem.Ja mam to rozwiązane inaczej, mianowicie pod sufitem i mam dostęp praktycznie wszędzie.Co do szpul 5kg będę robił przewijarke do drutu z 15 na 5 kg.
Stal-Fun o u mnie właśnie nie da rady za bardzo pod sufitem bo ja mam to moją suwnice zrobioną
Witam. Taki oto projekcik. Projekt—> wykonanie. Pozdr.
FilipBaumeister zacny warsztat
FilipBaumeister Super 👍🙂
Dzochar91 dzięki🙂
Miodek Też mam suwnice ale rzadko jej używam wiec w to miejsce poszedł Esabik
Stal-Fun bo masz nisko i przez to jest mało wykorzystywana , U mnie nie ma dnia żeby coś na niej nie wisiało..