slawekk225 dzi臋ki,ju偶 inaczej nie umiem 馃槂
Dzochar91 jeszcze nie wiem jaki hardox wszystko b臋d臋 wiedzia艂 jak mi to przywioz膮
Ledy ledy kiedy ta moda si臋 sko艅czy albo kto艣 wymy艣li艂 co艣 innego 艂膮cznie ponad 30mb Leda nier贸wny pojedynek ale wygra艂em go (艣wieci i nawet wygl膮da)
Boguslaw Ledy fajnie wygl膮daj膮 ale niekt贸rzy to ju偶 przesadzaj膮 z nimi.Wsz臋dzie by chcieli ledy powciska膰.Jak zapal膮 to wszystko to wygl膮da jak choinka na 艣wi臋ta.Czasami psuje to urok i wystr贸j wn臋trza.Ale taka moda i gusta ludzi.Ty przynajmniej masz robot臋 馃槈馃憤
Boguslaw ale w czym jest problem odno艣nie ta艣my led, sa przecie偶 z艂膮czki nie trzeba tego lutowa膰. A robota 艂adna, ta antresola robi 艣wietny klimat 馃檪
呕yrandol powies pan 3g zabawy za nisko za wysoko nie w t膮 stron臋 itd馃ぃ馃ぃ馃ぃ
Stal-Fun tak
ZU-Met robi艂e艣 to kiedy艣? Jak masz dobrze zrobiona zabudow臋 i du偶o miejsca od 艣ciany to ok ale jak to robisz na czuj膮 nie widz膮c Leda to ju偶 nie jest tak weso艂o.Ale wiem dla Ciebie wszystko jest proste.zlaczek nie stosuje bo nie b臋d臋 je藕dzi艂 poprawia膰 jak z艂膮czka nie styka
Boguslaw robi艂em u siebie na z艂膮czkach w艂a艣nie, dziala do tej pory wszystko ale ja w korytkach robilem z maskownica. Jak nie ma miejsca to wiadomo ze przer膮bane .
Boguslaw ja my艣l臋 偶e co to robimy ma swoje wady i zalety ale liczy si臋 efekt ko艅cowy powiem ci podoba mi si臋 馃挭
Cze艣膰 czesc ! Mam pytanko. Jaki migomacik kupi膰 do domu /przydomowego warsztatu. Chcia艂bym migomat na 230V. My艣la艂em nad mostem j5 pulse , esabem oraz spartusem . Co by艣cie polecili tak do 5 tys.
Gucio988 Polecam Esaba
Stal-Fun mia艂em pisac o tym esabie co kupiles ostatnio 馃檪
STALVAR Jak dla mnie naprawd臋 fajny migomat馃檪馃憤
Stal-Fun Mam na testach 馃槉 moja odm贸wi艂a pos艂usze艅stwa wi臋c narazie po偶yczy艂em od mojego ziomka 馃槑
Miodek no i zapewne Esab sobie poradzi a Magnum nie da艂by rady 馃槂
Miodek Esab to chyba taka firma TOP je艣li chodzi o spawalnictwo nie m贸wi膮c ju偶 o Fronius czy EWM.
Miodek No prosz臋 i jak si臋 sprawuje?馃槈馃檪馃憤
Hipcio Patrz膮c na Esaba kiedy艣 i dzi艣 to bardzo si臋 rozwin膮艂 馃憤
Stal-Fun wiesz co spawa bardzo 艂adnie jest bardzo intuicyjna i jestem zadowolony niestety minusem dla mniebjeat kr贸tki przew贸d i szpule po 5kg 馃槉
Miodek No to jest jej minusem.Ja mam to rozwi膮zane inaczej, mianowicie pod sufitem i mam dost臋p praktycznie wsz臋dzie.Co do szpul 5kg b臋d臋 robi艂 przewijarke do drutu z 15 na 5 kg.