Miodek Też mam suwnice ale rzadko jej używam wiec w to miejsce poszedł Esabik
Stal-Fun bo masz nisko i przez to jest mało wykorzystywana , U mnie nie ma dnia żeby coś na niej nie wisiało..
Dzochar91 To fakt ale nie robię dużych gabarytów więc jest sporadycznie potrzebna
Dziś takie pierdy Ramki z zawiasami I śruba trapezowa montaż w rurach a więc toczenie dekli, wspawanie.
I kolejne kanały się robią
Nowe zabawki dla dużych chłopców na budowie osiedla Bratkowice k/Rzeszowa
Schody modułowe, niby spoko ale trzeba na pewno regulować po czasie bo opadnie z jednej strony.
Dzochar91 Ciekawe rozwiązanie 🙂 Ale nie chciało by mi się jeździć do klienta i regulować co jakiś czas
Dzochar91 a jak by przewiercić i wkręcić jakas m5?
Dzochar91 klej do gwintu i skręcic z odpowiednią siłą?
liteq To nie chodzi chyba o sile skręcenia tylko problemem są fasolki i z każdym zejściem i wejściem od drgań i ciężaru zsuwają się w dół. Jakas przekładka chropowata albo moletowanie powino tam być.
ZU-Met no ja sobie nie wyobrażam że tam nawet delikatnego radełka nie ma
liteq widziałe takie coś w Castoramie chyba to tylko przegięta blacha i jeszcze malowana na gładko.
ZU-Met to akurat nie jest z caasto a wiodącego producenta konstrukcji stalowych w tym między innymi schodów itp.
ZU-Met w Castoramie płoty też sprzedają, a wszyscy na forum uznaliśmy że one nie mają sensu i to tylko marnowanie materiału czasu i pieniędzy 😉
Dzochar91 No tak ale zamysł jest ten sam.
Może się uda przed świętami ja lakiernie wrzucić 💰
Dzochar91 ładne cacko 👍👍
Jak to mówią marzenia się spełniają ale tylko na obrazku dobre i to 😃