ZU-Met niestety, a zarejestrowanie sama to droga przez m臋k臋. Dlatego to tak wygl膮da kiepsko. Nawet "dawca" papier贸w obecnie to dramat..
liteq No naprawd臋 g艂upi sam 750KG sam papier to 1000zl trzeba da膰.
ZU-Met jak znajdziesz papier za 1000 to daj zna膰 bo kolega szuka wszystkie papiery te偶 podro偶a艂y
suszi8512 na fb kto艣 za tyle wystawi艂 ale pewnie szybko poszlo馃槀
ZU-Met tak ale 200dmc 馃ぃ
Siemka Pytanie orientacyjne takie ogrodzenie jak ci臋 ceni za metr teraz? Blacha ci臋ta i gi臋ta plus s艂upki do tego
suszi8512 My艣l臋 偶e u ka偶dego z nas b臋dzie inna cena bo koszt us艂ugi ca艂kiem inny. Najlepiej to wys艂a膰 zapytanie do kilku firm o wycen臋 ci臋cia i gi臋cia i jaka艣 zaczepk臋 b臋dziesz mia艂.
ZU-Met no w艂a艣nie u mnie w firmie klient z艂o偶y艂 zam贸wienie na us艂ug臋 i jestem ciekaw ile takie co艣 mo偶e kosztowa膰
suszi8512 Szczerze to nie mam poj臋cia ile. Pracy jako tako przy tym ma艂o bo wi臋kszo艣膰 zlecane ale my艣l臋 偶e te 300-400 za przeslo bym do艂o偶y艂 .
Szukam konstruktora. Potrzebuje wykona膰 element ozdobny z profili 20x20. Kt贸ry b臋dzie skr臋cany na kilka element贸w z wykorzystanie z艂膮czek z druku 3D. Zapraszam do kontaktu po szczeg贸艂y na Knokon@wp.pl
Chyba wszyscy d艂ugie weekendy sobie porobili, cisza na forum 馃檪 to mi艂ego zimnego piwka, kie艂baski z grilla jak ju偶 go wyspawali艣cie i odpoczynku. A od poniedzia艂ku dalej馃馃懆馃徎馃敡
liteq kto le偶y ten le偶y a u mnie robota krawezniczek drogowy 60mb Sam si臋 nie u艂o偶y艂 馃ぃ
liteq te偶 pracowa艂em. 30 stopni w cieniu a ja bram臋 montowa艂em. 馃檪
liteq s膮 te偶 rzeczy wa偶niejsze ni偶 tylko prostowanie forum 馃槈馃嵑
Boguslaw stawisz chwytakiem ?
suszi8512 Dlatego 偶yczylem smacznego piwka zimnego 馃檪
Dzochar91 r臋czna maszynka na dwie osoby, kopark膮 pr贸bowa艂em ale za du偶o zabawy
Dzie艅 dobry po d艂u偶szym czasie 馃檪 u mnie dzisiaj akcja warzenie po bardzo d艂ugim czasie. Pale Ale ju偶 fermentuj臋
Miodek Daj spr贸bowa膰 馃檪
Miodek super sprawa swoje piwerko 馃榾 sam kiedy艣 wa偶y艂em ale po dw贸ch nie udanych fermentacjach si臋 odechcia艂o zabawy 馃榾 niby dba艂em o sterylno艣膰 wszystkiego jak to przy piwie ale i tak nie pyklo. 馃榾sprz臋t jest mo偶e kiedy艣 si臋 wr贸ci.
Stal-Fun zapraszam za oko艂o 3 tygodnie 馃槃
Miodek 馃檪馃憤馃檪
Miodek przelew zr贸b na Rzesz贸w 馃ぃ馃ぃ