ZU-Met zapne do cadyy i w 3500 się mieszczę🤣🤣🤣
Boguslaw też jest jakieś rozwiązanie. Wyjedziesz w nocy bo pamiętaj ciężki transport idzie nocą 😂
Boguslaw No jak nic 7 musisz zarobić🙂
ZU-Met daj zarobić będę Ci po ocynku czyścił 🤣🤣🤣
Boguslaw Nie wiem czy za tą kwotę co place to byś chciał to czyścić . Obróbka 8% ceny ocynku czyli jakieś 35gr za kg🙂
Boguslaw a to się zmieścisz, bier z rozsuwanymi
Boguslaw moja trochę cięższa 😀 Ostatnio wiozłem na przyczepie do traktora kiprowanej gdzie jak wjechałem to całe ramię było za przyczepa 😁😁 ale niedaleko i traktorem więc nie było tak źle 🤣
ZU-Met to nie chcę 😃
Boguslaw tak myślałem🙂
No to jak mamy duży rydwan to mniejszy trzeba sprzedać choć jak by plac był to by został bo lepiej mieć dwa Stoły Gpph niż jeden.podobnie z przyczepami jest.Nie zgadnięcie ani nawet Wam to przez myśl by nie przeszło gdzie trafiła (tzw interes życia) do gościa u którego kupiłem dwuosiową i jeszcze zarobiłem na niej w sumie nową wyszła mnie tylko 4tys 🤣🤣🤣👍
Boguslaw No i super. Ogólnie od jakiegoś czasu przeglądam za przyczepami to coś fajnego z papierami żeby kupić za dobrą cenę graniczy z cudem. Jak zadbasz to używkę sprzedaż drożej niż kupiłeś.
ZU-Met dałem 5 lat temu 3900 a poszła za 5100 🤣🤣
ZU-Met niestety, a zarejestrowanie sama to droga przez mękę. Dlatego to tak wygląda kiepsko. Nawet "dawca" papierów obecnie to dramat..
liteq No naprawdę głupi sam 750KG sam papier to 1000zl trzeba dać.
ZU-Met jak znajdziesz papier za 1000 to daj znać bo kolega szuka wszystkie papiery też podrożały
suszi8512 na fb ktoś za tyle wystawił ale pewnie szybko poszlo😂
ZU-Met tak ale 200dmc 🤣
Siemka Pytanie orientacyjne takie ogrodzenie jak cię ceni za metr teraz? Blacha cięta i gięta plus słupki do tego
suszi8512 Myślę że u każdego z nas będzie inna cena bo koszt usługi całkiem inny. Najlepiej to wysłać zapytanie do kilku firm o wycenę cięcia i gięcia i jakaś zaczepkę będziesz miał.
ZU-Met no właśnie u mnie w firmie klient złożył zamówienie na usługę i jestem ciekaw ile takie coś może kosztować
suszi8512 Szczerze to nie mam pojęcia ile. Pracy jako tako przy tym mało bo większość zlecane ale myślę że te 300-400 za przeslo bym dołożył .