Siemka Pytanie orientacyjne takie ogrodzenie jak cię ceni za metr teraz? Blacha cięta i gięta plus słupki do tego
suszi8512 Myślę że u każdego z nas będzie inna cena bo koszt usługi całkiem inny. Najlepiej to wysłać zapytanie do kilku firm o wycenę cięcia i gięcia i jakaś zaczepkę będziesz miał.
ZU-Met no właśnie u mnie w firmie klient złożył zamówienie na usługę i jestem ciekaw ile takie coś może kosztować
suszi8512 Szczerze to nie mam pojęcia ile. Pracy jako tako przy tym mało bo większość zlecane ale myślę że te 300-400 za przeslo bym dołożył .
Szukam konstruktora. Potrzebuje wykonać element ozdobny z profili 20x20. Który będzie skręcany na kilka elementów z wykorzystanie złączek z druku 3D. Zapraszam do kontaktu po szczegóły na Knokon@wp.pl
Chyba wszyscy długie weekendy sobie porobili, cisza na forum 🙂 to miłego zimnego piwka, kiełbaski z grilla jak już go wyspawaliście i odpoczynku. A od poniedziałku dalej🤑👨🏻🔧
liteq kto leży ten leży a u mnie robota krawezniczek drogowy 60mb Sam się nie ułożył 🤣
liteq też pracowałem. 30 stopni w cieniu a ja bramę montowałem. 🙂
liteq są też rzeczy ważniejsze niż tylko prostowanie forum 😉🍺
Boguslaw stawisz chwytakiem ?
suszi8512 Dlatego życzylem smacznego piwka zimnego 🙂
Dzochar91 ręczna maszynka na dwie osoby, koparką próbowałem ale za dużo zabawy
Dzień dobry po dłuższym czasie 🙂 u mnie dzisiaj akcja warzenie po bardzo długim czasie. Pale Ale już fermentuję
Miodek Daj spróbować 🙂
Miodek super sprawa swoje piwerko 😀 sam kiedyś ważyłem ale po dwóch nie udanych fermentacjach się odechciało zabawy 😀 niby dbałem o sterylność wszystkiego jak to przy piwie ale i tak nie pyklo. 😀sprzęt jest może kiedyś się wróci.
Stal-Fun zapraszam za około 3 tygodnie 😄
Miodek 🙂👍🙂
Miodek przelew zrób na Rzeszów 🤣🤣
STALVAR no ja długo nie robiłem już ale miałem jeden zaczyn wieś stwierdziłem że zrobię w końcu.😊 robiłem kilka razy cydr i wyszedł świetny ale niestety zaczyn już jest niedostępny…
Boguslaw spoko 😎