Boguslaw a jaki masz st贸艂 jaki wymiar i grubo艣膰 blachy?
Hipcio Jedyny sluszny 2400x1200x200 a grubo艣膰 blachy 12. Bogus艂aw ma to samo jak i wi臋kszo艣膰.
Dzochar91 Sciski mam od gpph ale mam jeszcze 6 艣cisk贸w Yato tych kutych i da rad臋 zapi膮膰 do sto艂u bez przer贸bek .
ZU-Met potwierdzam jedyny rozs膮dny wymiar czy amator czy prof to wymiar 2400x1200x12
Dzochar91 Stol chcesz kupi膰 ?
ZU-Met Juz kupi艂em
Dzochar91 Jaki wzi膮艂e艣 ?
W艂a艣nie Panowie ja tak hobbystycznie po godzinach fiszki robi臋 i my艣la艂em o stole maksymalnie 150x100. Tylko mam dylemat co do grubo艣ci wiem 偶e 12 lepsza ale czy 8mm bardzo b臋dzie mnie ogranicza艂o??
Hipcio To 偶e robisz dzi艣 hobbystycznie i po godzinach nie ograniczaj si臋 takim ma艂ym rozmiarem. To jest moje zdanie Lepiej kupi膰 za P贸艂 roku a co艣 co b臋dzie w miar臋 optymalne. St贸艂 sam nie spawa, nie docina element贸w nie uk艂ada, nie spasuje.
Rozmiar wi臋kszy nie wchodzi w gr臋 bo ma艂y warsztat jedynie przed艂u偶enia b臋d膮. Bardziej mi chodzi 偶e mam dylemat co do grubo艣ci blatu i czy bardziej mnie ograniczy ni偶 rozmiar.
Boguslaw widzia艂em w jednym temacie 偶e pisa艂e艣 o tych nogach z k贸艂kami mo偶esz napisa膰 jak si臋 rozwi膮za艂o? Chodzi mi czy odliczaj膮 nogi z kompletu od ceny?
Hipcio No w艂a艣nie @Dzochar91 dobrze mowi kup najwi臋kszy na jaki ci臋 sta膰 a co do grubosci nie mam a偶 takiego do艣wiadczenia robi膮 sto艂y i si臋 sprawdzaj膮 to powinno jako艣 dzia艂a膰.
ZU-Met 1200x2400x200 z 15mm z dodatkowym otworem na blacie ale nie z gpph
Dzochar91 to pochwal si臋 co tam masz.
ZU-Met Jeszcze nie mam na placu i te偶 mnie nie ma. Teoretycznie na pi膮tek dostawa. St贸艂 jak st贸艂 nie ma si臋 czym艣 si臋 chwali膰 馃槄 jakby to by艂 Siegmund bym si臋 chwali艂 馃榿馃榿馃榿
Dzochar91 no niby nie
Boguslaw A to z 15 jest gorszy ?
Dzochar91 dro偶szy bo to ju偶 wersja Pro ja mam plusa
Dzochar91 Gorszy nie ale my艣l臋 偶e 12 a 15 偶adnej r贸偶nicy nie zobaczysz zanim nie zaczniemy spawa膰 wagon贸w
ZU-Met tak
Boguslaw do 15 z moim przerobem nie warto chyba dop艂aca膰 . Raczej si臋 nie skrzywi tym bardziej 偶e sam na nim pracuje i nie prostuje barierek 5kg m艂otem na nim.