Boguslaw widziałem w jednym temacie że pisałeś o tych nogach z kółkami możesz napisać jak się rozwiązało? Chodzi mi czy odliczają nogi z kompletu od ceny?
Hipcio No właśnie @Dzochar91 dobrze mowi kup największy na jaki cię stać a co do grubosci nie mam aż takiego doświadczenia robią stoły i się sprawdzają to powinno jakoś działać.
Dzochar91 Jaki wziąłeś ?
ZU-Met 1200x2400x200 z 15mm z dodatkowym otworem na blacie ale nie z gpph
Dzochar91 to pochwal się co tam masz.
ZU-Met Jeszcze nie mam na placu i też mnie nie ma. Teoretycznie na piątek dostawa. Stół jak stół nie ma się czymś się chwalić 😅 jakby to był Siegmund bym się chwalił 😁😁😁
Dzochar91 no niby nie
ZU-Met potwierdzam jedyny rozsądny wymiar czy amator czy prof to wymiar 2400x1200x12
Boguslaw A to z 15 jest gorszy ?
Dzochar91 droższy bo to już wersja Pro ja mam plusa
Dzochar91 Gorszy nie ale myślę że 12 a 15 żadnej różnicy nie zobaczysz zanim nie zaczniemy spawać wagonów
ZU-Met tak
Boguslaw do 15 z moim przerobem nie warto chyba dopłacać . Raczej się nie skrzywi tym bardziej że sam na nim pracuje i nie prostuje barierek 5kg młotem na nim.
ZU-Met Zawsze można było kupić z 15 taniej niż z 12 innej firmy 😁😅
Dzochar91 Jest 15, jest duży zapas. Dużo wyposażenia brałeś bo w sumie ono jest najważniejsze.
Dzochar91 To pochwal się od kogo brałeś stół 😉
ZU-Met Malo, bo chce też porównać sobie już z innymi producentami oprzyrządowania
Stal-Fun Nie o tych co się najwięcej chwalą 😅 albo są polecani 😁
Dzochar91 To się domyślam ale to jakaś tajemnica jest?
Dzochar91 Każdy producent ma to samo tylko wygląda inaczej . Nic innego nie wymyślisz
Stal-Fun pewnie Białkowski
Stal-Fun No właśnie nie wiem na to wygląda. GPPH cię z forum nie wyrzuci tak dziala rynek wygrywa lepszy czy tam tańszy.
Boguslaw Napisalem wyżej że nie od tych co ich polecają 😁😅😅