Wizyta u kolegi, jest zabaweczka do drifty moc silnika tylko 660km馃榾
Boguslaw No fajna zabaweczka 馃殫
Z jakich element贸w najcz臋艣ciej korzystacie podczas pracy na stole? Stopery ? K膮towniki?
Dzochar91 Najcz臋艣ciej to ze 艣cisk贸w a tak to z wszystkiego co mam 馃檪
ZU-Met 艣ciski tylko z gpph czy masz te偶 swoje wyroby
Dzochar91 Sciski mam od gpph ale mam jeszcze 6 艣cisk贸w Yato tych kutych i da rad臋 zapi膮膰 do sto艂u bez przer贸bek .
Dzochar91 Stol chcesz kupi膰 ?
Boguslaw a jaki masz st贸艂 jaki wymiar i grubo艣膰 blachy?
Hipcio Jedyny sluszny 2400x1200x200 a grubo艣膰 blachy 12. Bogus艂aw ma to samo jak i wi臋kszo艣膰.
ZU-Met potwierdzam jedyny rozs膮dny wymiar czy amator czy prof to wymiar 2400x1200x12
ZU-Met Juz kupi艂em
Dzochar91 Jaki wzi膮艂e艣 ?
W艂a艣nie Panowie ja tak hobbystycznie po godzinach fiszki robi臋 i my艣la艂em o stole maksymalnie 150x100. Tylko mam dylemat co do grubo艣ci wiem 偶e 12 lepsza ale czy 8mm bardzo b臋dzie mnie ogranicza艂o??
Hipcio To 偶e robisz dzi艣 hobbystycznie i po godzinach nie ograniczaj si臋 takim ma艂ym rozmiarem. To jest moje zdanie Lepiej kupi膰 za P贸艂 roku a co艣 co b臋dzie w miar臋 optymalne. St贸艂 sam nie spawa, nie docina element贸w nie uk艂ada, nie spasuje.
Rozmiar wi臋kszy nie wchodzi w gr臋 bo ma艂y warsztat jedynie przed艂u偶enia b臋d膮. Bardziej mi chodzi 偶e mam dylemat co do grubo艣ci blatu i czy bardziej mnie ograniczy ni偶 rozmiar.
Boguslaw widzia艂em w jednym temacie 偶e pisa艂e艣 o tych nogach z k贸艂kami mo偶esz napisa膰 jak si臋 rozwi膮za艂o? Chodzi mi czy odliczaj膮 nogi z kompletu od ceny?
Hipcio No w艂a艣nie @Dzochar91 dobrze mowi kup najwi臋kszy na jaki ci臋 sta膰 a co do grubosci nie mam a偶 takiego do艣wiadczenia robi膮 sto艂y i si臋 sprawdzaj膮 to powinno jako艣 dzia艂a膰.
ZU-Met 1200x2400x200 z 15mm z dodatkowym otworem na blacie ale nie z gpph
Dzochar91 to pochwal si臋 co tam masz.
ZU-Met Jeszcze nie mam na placu i te偶 mnie nie ma. Teoretycznie na pi膮tek dostawa. St贸艂 jak st贸艂 nie ma si臋 czym艣 si臋 chwali膰 馃槄 jakby to by艂 Siegmund bym si臋 chwali艂 馃榿馃榿馃榿
Dzochar91 no niby nie