Hipcio posz艂o
Panowie jaki艣 rabat da rad臋 uzyska膰 u gpph na zakup sto艂u? Czy ceny sztywne.
Hipcio trzeba rozmawia膰 indywidualnie mo偶na te偶 na raty wzi膮膰 dzwo艅 w poniedzia艂ek i negocjuj 馃榾
Hipcio wi臋cej chyba uzyskasz u przedstawicieli ni偶 bezpo艣rednio.
Hipcio popatrz u lokalnego przedstawiciela, potrafi膮 zrobi膰 fajna cen臋
Hipcio nie mo偶esz dosta膰 wi臋kszego rabatu ni偶 ktos kto bierze takich sto艂贸w 10 czy 15 w miesi膮cu mimo 偶e bezpo艣rednio u producenta
Ja wiem ale pytam og贸lnie czy kto艣 uzyska艂 jaki艣 rabat czy jest sens sie produkowa膰 馃榿
Hipcio ja dosta艂em ale nie mog臋 powiedzie膰 jaki, bra艂em bezpo艣rednio w GPPH
Boguslaw a jaki masz st贸艂 jaki wymiar i grubo艣膰 blachy?
Boguslaw widzia艂em w jednym temacie 偶e pisa艂e艣 o tych nogach z k贸艂kami mo偶esz napisa膰 jak si臋 rozwi膮za艂o? Chodzi mi czy odliczaj膮 nogi z kompletu od ceny?
Wizyta u kolegi, jest zabaweczka do drifty moc silnika tylko 660km馃榾
Boguslaw No fajna zabaweczka 馃殫
Z jakich element贸w najcz臋艣ciej korzystacie podczas pracy na stole? Stopery ? K膮towniki?
Dzochar91 Najcz臋艣ciej to ze 艣cisk贸w a tak to z wszystkiego co mam 馃檪
ZU-Met 艣ciski tylko z gpph czy masz te偶 swoje wyroby
Dzochar91 Sciski mam od gpph ale mam jeszcze 6 艣cisk贸w Yato tych kutych i da rad臋 zapi膮膰 do sto艂u bez przer贸bek .
Dzochar91 Stol chcesz kupi膰 ?
Hipcio Jedyny sluszny 2400x1200x200 a grubo艣膰 blachy 12. Bogus艂aw ma to samo jak i wi臋kszo艣膰.
ZU-Met potwierdzam jedyny rozs膮dny wymiar czy amator czy prof to wymiar 2400x1200x12
ZU-Met Juz kupi艂em
Dzochar91 Jaki wzi膮艂e艣 ?
W艂a艣nie Panowie ja tak hobbystycznie po godzinach fiszki robi臋 i my艣la艂em o stole maksymalnie 150x100. Tylko mam dylemat co do grubo艣ci wiem 偶e 12 lepsza ale czy 8mm bardzo b臋dzie mnie ogranicza艂o??
Hipcio To 偶e robisz dzi艣 hobbystycznie i po godzinach nie ograniczaj si臋 takim ma艂ym rozmiarem. To jest moje zdanie Lepiej kupi膰 za P贸艂 roku a co艣 co b臋dzie w miar臋 optymalne. St贸艂 sam nie spawa, nie docina element贸w nie uk艂ada, nie spasuje.