Bartweld może być i grubsza
ZU-Met a przetrzymujesz w jakiś sposób dane klientów?
liteq no jak wystawiam fv to oczywiście ale ogolnie żadnych danych osobowych pracownikow czy coś takiego to nie.
ZU-Met pewnie masz imię nazwisko, adres, nr tel, nazwa firmy... Imo nie musisz się zbytnio przejmować, napewno nikt nie wymaga dziwnego kursu, jak nie masz żadnych formularzy kontaktowych dziwnych to nic robić imo nie musisz.
liteq na siłę, to można od pierwszej lepszej firmy klauzulę rodo wziac i przerobić. To jest jedynie regulamin pod jakim ty deklarujesz się operować danymi osobowymi. Czyli kto administruje, jakie dane, w jakim celu i co dzieje się po i kiedy je usuwasz.
liteq no dzwoniłem do goscia od bhp i mówił to samo ze nic nie potrzeba. Tym bardziej jak nie zatrudniam nikogo na etacie
ZU-Met z tego co napisałeś to wnioskuję, że twoje dane "gość" ma od twojej księgowej. To może zapytaj "gościa" skąd on ma twoje dane i dlaczego twoje dane udostępniła mu twoja księgowa. 😁😃😉🤔🤷♂️
Dreyse_r dzwonilem i wlasnie ona z nim współpracuje i u niej robil te szkolenie i dokumenty.
ZU-Met tylko dlaczego księgowa udostępniła mu twoje dane, Chyba niemiała jeszcze takiego kursu 😁.
Dreyse_r on jest administratorem danych osobowych i prowadzi politykę rodo w firmie mojej księgowej.
Dzochar91 no ja takie proste to 650 cos z 20 za 600 z montażem ale materiał u mnie ok 5.8-6 brutto za kg
Dzochar91 Ja biorę 730 zł z metra ale bez ocynku
Stal-Fun to ja wolę jednak z ocynkiem za 650 robić
ZU-Met Każdy robi jak uważa. Klient świadomie wybiera i jest poinformowany.
Stal-Fun tak 👍
Stal-Fun tylko co z tym zrobic jak ani to zdjac ani pomalować?
ZU-Met Chyba nie robisz tego na stałe tylko żeby było demontowalne
Stal-Fun no jak jest montowana do boku to narozne slupki będzie ciężko wyjąć bo wystaje szpilka a na odległośi 20cm bedzie bardzo ciężko odgiąć, tak samo jak montowana pod elewacja albo tam gdzie wypłynie kotwa to w otworze przy szpilce trzyma jak diabli. Np tutaj będzie problem.
ZU-Met Na szczęście nigdy nie montuje do boku tylko centralniez góry 🙂
Stal-Fun no z góry jak masz markę i montujesz na kotwe też wcale nie jest latwo oderwać slupka jak wpłynie w otwór .
ZU-Met Łatwo nie jest ale da się zrobić