Dzochar91 nie mam pojęcia obstawiam ok 250😁
ZU-Met możemy zwinąć fi jakie chcesz np. Z nierdzewnej 0.8 i pospawać na maszynie do wzdłużnych spoin 😉
ZU-Met rura kominowa stalowa ścianka 1mm lub 2 mm🤔
Dreyse_r no właśnie też nad tym myślę bo znalazłem takie z ścianka 2mm. Trzeba sie przyjechać do sklepu budowlanego i przymierzyć jak by to wyglądało 😂
Dzochar91 0.8 to troche za słabe chyba? zrobię z tych kominowych a zgrzewy dam na styku rur i bedzie ok. Dekle z blachy 4mmna dole j górze powinny wystarczyć na połączenie.
Kojarzy ktos temat odnośnie polityki RODO bo dzwonił do mnie gość ktory współpracuje z moja księgowa i przeprowadza takie szkolenia według niego potrzebne ale wiadomo jak to jest. Potrzebne przy jednoosobowej czy nie bardzo? Koszt 500netto.
ZU-Met a przetrzymujesz w jakiś sposób dane klientów?
ZU-Met z tego co napisałeś to wnioskuję, że twoje dane "gość" ma od twojej księgowej. To może zapytaj "gościa" skąd on ma twoje dane i dlaczego twoje dane udostępniła mu twoja księgowa. 😁😃😉🤔🤷♂️
Bartweld może być i grubsza
liteq no jak wystawiam fv to oczywiście ale ogolnie żadnych danych osobowych pracownikow czy coś takiego to nie.
ZU-Met pewnie masz imię nazwisko, adres, nr tel, nazwa firmy... Imo nie musisz się zbytnio przejmować, napewno nikt nie wymaga dziwnego kursu, jak nie masz żadnych formularzy kontaktowych dziwnych to nic robić imo nie musisz.
liteq na siłę, to można od pierwszej lepszej firmy klauzulę rodo wziac i przerobić. To jest jedynie regulamin pod jakim ty deklarujesz się operować danymi osobowymi. Czyli kto administruje, jakie dane, w jakim celu i co dzieje się po i kiedy je usuwasz.
liteq no dzwoniłem do goscia od bhp i mówił to samo ze nic nie potrzeba. Tym bardziej jak nie zatrudniam nikogo na etacie
Dreyse_r dzwonilem i wlasnie ona z nim współpracuje i u niej robil te szkolenie i dokumenty.
ZU-Met tylko dlaczego księgowa udostępniła mu twoje dane, Chyba niemiała jeszcze takiego kursu 😁.
Dreyse_r on jest administratorem danych osobowych i prowadzi politykę rodo w firmie mojej księgowej.
Dzochar91 no ja takie proste to 650 cos z 20 za 600 z montażem ale materiał u mnie ok 5.8-6 brutto za kg
Dzochar91 Ja biorę 730 zł z metra ale bez ocynku
Stal-Fun to ja wolę jednak z ocynkiem za 650 robić
ZU-Met Każdy robi jak uważa. Klient świadomie wybiera i jest poinformowany.
Stal-Fun tak 👍
Stal-Fun tylko co z tym zrobic jak ani to zdjac ani pomalować?