ZU-Met nie no chyba za delikatne
Dzochar91 Ewentualnie 50/30
Dzochar91 teraz zobaczyłem ze to ma stół to 50x30 bym dal z ścianka 2mm
Dzochar91 może 80x30 by nie wyglądał za slabo
Szukam i nie mogę znaleźć
Wie ktoś gdzie znajdę taśmę tnąca 1640dl. O wysokości 20?
Connor Raczej nie występowały w tej szerokości. 13 mm ofszem bo to do Bs 128
Stal-Fun Występują w tej szerokości. Dokładnie to w 20mm oraz 19mm. Oraz można zamówić na wymiar taśmę bez problemu. Pomyślałem że ktoś będzie miał jakieś ciekawe źródło
Connor https://www.pily24.pl/1640-x-0-9-x-20-mm.html Tu masz stronę
Jak byście ogarneli takie nogi? 3 oddzielnie cylindry z blachy czy jakas rura?
ZU-Met Tylko rura. Po co sobie życie utrudniać
ZU-Met a jaka średnica ?
ZU-Met rura kominowa stalowa ścianka 1mm lub 2 mm🤔
Stal-Fun no patrzyłem ale takie 250 to najmocniejsza 4mm
Dzochar91 nie mam pojęcia obstawiam ok 250😁
ZU-Met możemy zwinąć fi jakie chcesz np. Z nierdzewnej 0.8 i pospawać na maszynie do wzdłużnych spoin 😉
Dreyse_r no właśnie też nad tym myślę bo znalazłem takie z ścianka 2mm. Trzeba sie przyjechać do sklepu budowlanego i przymierzyć jak by to wyglądało 😂
Dzochar91 0.8 to troche za słabe chyba? zrobię z tych kominowych a zgrzewy dam na styku rur i bedzie ok. Dekle z blachy 4mmna dole j górze powinny wystarczyć na połączenie.
Kojarzy ktos temat odnośnie polityki RODO bo dzwonił do mnie gość ktory współpracuje z moja księgowa i przeprowadza takie szkolenia według niego potrzebne ale wiadomo jak to jest. Potrzebne przy jednoosobowej czy nie bardzo? Koszt 500netto.
ZU-Met a przetrzymujesz w jakiś sposób dane klientów?
ZU-Met z tego co napisałeś to wnioskuję, że twoje dane "gość" ma od twojej księgowej. To może zapytaj "gościa" skąd on ma twoje dane i dlaczego twoje dane udostępniła mu twoja księgowa. 😁😃😉🤔🤷♂️
Bartweld może być i grubsza
liteq no jak wystawiam fv to oczywiście ale ogolnie żadnych danych osobowych pracownikow czy coś takiego to nie.