Dreyse_r dzwonilem i wlasnie ona z nim współpracuje i u niej robil te szkolenie i dokumenty.
ZU-Met tylko dlaczego księgowa udostępniła mu twoje dane, Chyba niemiała jeszcze takiego kursu 😁.
Dreyse_r on jest administratorem danych osobowych i prowadzi politykę rodo w firmie mojej księgowej.
Dzochar91 no ja takie proste to 650 cos z 20 za 600 z montażem ale materiał u mnie ok 5.8-6 brutto za kg
Dzochar91 Ja biorę 730 zł z metra ale bez ocynku
Stal-Fun to ja wolę jednak z ocynkiem za 650 robić
ZU-Met Każdy robi jak uważa. Klient świadomie wybiera i jest poinformowany.
Stal-Fun tak 👍
Stal-Fun tylko co z tym zrobic jak ani to zdjac ani pomalować?
ZU-Met Chyba nie robisz tego na stałe tylko żeby było demontowalne
Stal-Fun no jak jest montowana do boku to narozne slupki będzie ciężko wyjąć bo wystaje szpilka a na odległośi 20cm bedzie bardzo ciężko odgiąć, tak samo jak montowana pod elewacja albo tam gdzie wypłynie kotwa to w otworze przy szpilce trzyma jak diabli. Np tutaj będzie problem.
ZU-Met Na szczęście nigdy nie montuje do boku tylko centralniez góry 🙂
Stal-Fun no z góry jak masz markę i montujesz na kotwe też wcale nie jest latwo oderwać slupka jak wpłynie w otwór .
ZU-Met Łatwo nie jest ale da się zrobić
Stal-Fun pewnie ze sie da ale takie rwanie na chama moze uszkodzić płytki bo do góry nie wyrwiesz tylko trzeba jakos na boki😁
Oglądajcie tylko 100szt wersja limitowana motor V8 biturbo 4 litry 3,5 sek do 100 km/h
Boguslaw przynajmniej normalny silnik jak do takiego auta a nie jakies 2l z 7 turbinami żeby to jakoś jechało 😂
Boguslaw Boguś coś często ten salon odwiedzasz,pewnie się przymierzasz do któregoś jak na emeryturę przejdziesz
suszi8512 jestem stałym bywalcem wczoraj po 17 tej mieli awarie więc ten kto trzeźwy musiał jechać 🤣🤣🤣
Boguslaw to ja bym miał przerąbane bo praktycznie nie pije alkoholu😁
Tu macie perełkę Maybach auto dla Vipa, silnik benzyna V12 na zwykłych wtryskach pracuje mega stabilnie kawę na silniku można postawić i się nie wyleje, ceny nie znam ale zapewne ponad 1mln😀
Boguslaw kawa to pikus. Na 12 to 5zl powinno nawet ustać 😁
Boguslaw Bogusław jak zawsze albo grubo albo wcale