Gasparg A co jeśli Ci dotacja przejdzie ? Czy wycofałes wniosek ?
ZU-Met wniosek wycofany.
ZU-Met po 3 h dziennie wystarczy, aby coś posmarkać. Teraz wpadł kolejny stojak na drewno do kominka, wieszak na ubrania i wieszak z półkami na buty, więc można dłubać codziennie 🙂
Gasparg No tak ale codziennie wracać o 21?
Gasparg Pewnie zawsze coś dorobisz, lepsza były robota do 14 😁😁 miałbyś trochę więcej czasu
ZU-Met to nie jest robota do końca życia, a o 21 w domu to jeszcze nie tak źle 🙂
Dzochar91 ale to fakt, że gdybym znalazł robotę 6-14 nawet za trochę miej kasy to było by pięknie 🙂
Gasparg No ja właśnie wcześniej pracowałem 6-14 czasami trochę dłużej jak się jakiś montaz przeciągnął 🙂
Gasparg No ale jakaś 4-brygadowka wtedy masz dużo wolnego ale też idziesz w niedzielę i noce
Dziś za 4 sprężyny i 2 wahacze skasowali mnie 220 zł brutto ( śrutowanie+ podkład cynkowy+ lakier)
Dzochar91 Ten podkład cynkowy faktycznie więcej daje niż zwykly
ZU-Met A jak to sprawdzić czy więcej daje ? 😅
Dzochar91 No nie wiem czy coś Ci zardzewiało np ?
ZU-Met nie bo elementy do środka 😁😁 zawsze
Dzochar91 No to po co podkład cynkowy ?
Dzochar91 Ja mam w kotłowni nie malowane 3 lata i tylko miejscami delikatną rdza a tak to ładny jest z proszkiem 15 lat by nic się nie działo
ZU-Met Przecież to są elementy zawieszenia więc będą narażone na warunki atmosferyczne woda sól drogowa zimą więc chyba warto zastosować podkład cynkowy 👍👍👍
Stal-Fun No tak ale np w ocynk ma 600stopni i zachodzi reakcja z metalem podkład jest wygrzewany w max 200 i nie przechodzi przez kompiele chemiczne. Dlatego pytam czy daje coś więcej niż zwykły podkład.
ZU-Met jeszcze trzeba odnowić prawko 🙈
Gasparg Ja mam do lipca. Ile taka przyjemność?
ZU-Met 350 lekarz i psychotesty i 350 e-learning za kwalifikacje i dojdzie do tego fryzjer, fotograf i koszt wydania nowego prawka 😂
ZU-Met ja zawsze daje do ogniowego jak na zewnątrz a jak normalnie to mówię z przyzwyczajenia z podkładem cynkowym, 😁😁
Dzochar91 No widzisz bo to dwie różne rzeczy są.