ZU-Met ja będę rozwoził mrożonki po magazynach zbiorczych Lidla i biedry 🙂
Gasparg Ja jadę 3 razy ale jak za 250ziko za kurs to nie ma tragedi. Jak nie jeździłeś z agregatem to na początku nie podpisz wcale
ZU-Met i gościu chwalił się z tej roboty, że od kwietnia będą nowe fordy fmaxx 2022 😂
ZU-Met ale ja startuje o 7-8 i max do 17 na bazie bo później nocna zmiana wsiada, więc spać nie będę 🙂
Gasparg Jezdzilem do Lidla i biedronki nieraz pod rampa 9 wyszła albo w Lubartowie nawet 24 jak przed majówka miałem piwo cały magazyn zapełniony dopiero jak wyjechały auta na sklepy co się zwolniło i ruszyło .
ZU-Met tyle dobrego, że to mi nie grozi, bo to stała linia i nocna zmiana musi zdążyć przyjechać 🙂
Gasparg Czyli jak Ci nie zdejmą to wracasz z towarem czy zmieniasz się na biedronce np
ZU-Met nie ma takiej opcji żebym czekał na rozładunek, stała linia, zawsze będzie miejsce na rozładunek 🙂 no chyba, że czekasz tylko tyle, że wyrobisz się do tej 17
Gasparg No to spoko opcja jeśli się kasa będzie zgadzała . Daleka ta linia
Sanki w Bmw już zamontowane nowe amory i sprężyny z tyłu 😀będzie latać 👍
ZU-Met 5k miesięcznie, właśnie nie, jest 5 punktów najdalej to ze Szczecina na Koszalin
Gasparg Najgorzej jak gdzieś łączone będzie 🙂 z tym że jak wrócisz o 18 to za dużo nie na robisz 🙁
Gasparg A co jeśli Ci dotacja przejdzie ? Czy wycofałes wniosek ?
ZU-Met po 3 h dziennie wystarczy, aby coś posmarkać. Teraz wpadł kolejny stojak na drewno do kominka, wieszak na ubrania i wieszak z półkami na buty, więc można dłubać codziennie 🙂
ZU-Met wniosek wycofany.
Gasparg No tak ale codziennie wracać o 21?
Gasparg Pewnie zawsze coś dorobisz, lepsza były robota do 14 😁😁 miałbyś trochę więcej czasu
ZU-Met to nie jest robota do końca życia, a o 21 w domu to jeszcze nie tak źle 🙂
Dzochar91 ale to fakt, że gdybym znalazł robotę 6-14 nawet za trochę miej kasy to było by pięknie 🙂
Gasparg No ja właśnie wcześniej pracowałem 6-14 czasami trochę dłużej jak się jakiś montaz przeciągnął 🙂
Gasparg No ale jakaś 4-brygadowka wtedy masz dużo wolnego ale też idziesz w niedzielę i noce