ZU-Met To zawsze tak jest 🤣
Dzochar91 No wiem zauważyłem z tym że pracując na etacie robiłem podobnie
Gasparg właśnie na swoim to raz więcej raz mniej a tak etat jest i pyk co miesiąc forsa
suszi8512 wiem właśnie, dlatego będę spawał ile się da po pracy etatowej 🙂
Gasparg Wiezz jak nie jesteś codziennie w domu to tak słabo, lepiej takie etat 8h blisko komina a później prywata.
Dzochar91 No ale też jeśli nie robisz cały czas budowanie bazy klientów będzie trwało 3 razy dłużej .
Dzochar91 robota wokół komina, codziennie w domu 🙂
ZU-Met Ale chcesz to robisz nie to masz wywalone na swoim jesteś cały czas w robocie, Jedyby plus to że nie masz szefa
Gasparg A to spoko, można coś porobić 💲
Dzochar91 No tak ale jeśli np potrzebujesz jechać z dzieckiem do przedszkola albo do dentysty to nie ma problemu zamykasz garaż i idziesz. Od 3 lat nigdy nie byłem na żadnym przedstawieniu bo nie miałem czasu albo mnie nie było .
Ja wczoraj byłem na liniowce. Fajna robota tylko jedziesz bo naczepa z roleta a masz 2.15 czasu na trasie Radom-Radzymin . Ładujesz na rampie i zrzucasz .
ZU-Met ja będę rozwoził mrożonki po magazynach zbiorczych Lidla i biedry 🙂
ZU-Met i gościu chwalił się z tej roboty, że od kwietnia będą nowe fordy fmaxx 2022 😂
ZU-Met jeszcze trzeba odnowić prawko 🙈
Gasparg Ja jadę 3 razy ale jak za 250ziko za kurs to nie ma tragedi. Jak nie jeździłeś z agregatem to na początku nie podpisz wcale
ZU-Met ale ja startuje o 7-8 i max do 17 na bazie bo później nocna zmiana wsiada, więc spać nie będę 🙂
Gasparg Jezdzilem do Lidla i biedronki nieraz pod rampa 9 wyszła albo w Lubartowie nawet 24 jak przed majówka miałem piwo cały magazyn zapełniony dopiero jak wyjechały auta na sklepy co się zwolniło i ruszyło .
ZU-Met tyle dobrego, że to mi nie grozi, bo to stała linia i nocna zmiana musi zdążyć przyjechać 🙂
Gasparg Czyli jak Ci nie zdejmą to wracasz z towarem czy zmieniasz się na biedronce np
ZU-Met nie ma takiej opcji żebym czekał na rozładunek, stała linia, zawsze będzie miejsce na rozładunek 🙂 no chyba, że czekasz tylko tyle, że wyrobisz się do tej 17
Gasparg No to spoko opcja jeśli się kasa będzie zgadzała . Daleka ta linia
Sanki w Bmw już zamontowane nowe amory i sprężyny z tyłu 😀będzie latać 👍