ZU-Met za siebie m贸w 馃榾
Boguslaw jest zauwa偶alny spadek zainteresowania forum 馃檪
ZU-Met jest du偶y spadek od zako艅czenia konkursow...
ZU-Met mo偶liwe ja do dzi艣 nie zam贸wi艂em jeszcze z Konkursu za grudzie艅
ZU-Met Kurla od wczoraj pr贸buje doda膰 zdj i dupa 馃槄馃槄
ZU-Met w艂a艣nie o tym my艣la艂em
@Gasparg pytanie g艂贸wnie do Ciebie, nie wiesz jak wygl膮da sprawa jazda ci臋偶ar贸wk膮 na w艂asnej dzia艂alno艣ci. Znajomy mnie poprosi艂 o kilka dni a ze mam dotacje z up nie mo偶e mi wystawia膰 umowy zlecenie jedynie ja mu fv .
ZU-Met kurde, nie mam poj臋cia, ale z tego co mi m贸wi艂 m贸j urz膮d pracy to jak dostan臋 dotacje to nie mog臋 pracowa膰, na 偶adnej umowie
Boguslaw Tez jeszcze nie odes艂a艂em pro formy
Gasparg No wiem ale mog臋 wystawi膰 fv za moj膮 prac臋
ZU-Met moim zdaniem nie mo偶esz, bo nie masz w swojej dzia艂alno艣ci wpisu, 偶e 艣wiadczysz us艂ugi transportowe czy co艣. Wi臋cej nie pomog臋 馃檪
Gasparg Juz mam z tym to akurat nie jest problem 馃檪 PKD 49.41 mo偶esz sobie dopisa膰 co chcesz i z tym nie ma problemu . Ksi臋gowa powiedzia艂a 偶e nawet nie musz臋 mie膰 偶adnego samochodu 馃檪
Gasparg Bardziej mi chodzi o licencj臋 i tym podobne
ZU-Met a nie, licencj臋 to musisz mie膰 jak 艂adunek bierzesz na siebie podczas transportu 馃檪 jak pkd mo偶na dopisa膰 to 艣mia艂o korzystaj i 艣migaj 馃槂
Gasparg No ale jest jakie艣 u偶yczenie bo ja jako przedsi臋biorca przecie偶 a nie kierowca. Ten szef mi co艣 t艂umaczy艂 . Jutro jad臋 wieczorem jako艣 to b臋dzie 馃檪
ZU-Met jeste艣 jako przedsi臋biorca, kt贸ry 艣wiadczy us艂ug臋 kierowania pojazdem pow. 3.5t dmc i taka fakturka 馃檪
Gasparg No taki jest plan. Dzi艣 wieczorem jad臋 w艂a艣nie 馃檪
ZU-Met u mnie sytuacja si臋 zmienila i wracam na tira a b臋d臋 wieczorami spawa艂 馃檨
Gasparg A czemu tak ? Nie otwierasz tej dzia艂alno艣ci?
ZU-Met niestety, jeszcze nie teraz. Skomplikowa艂a si臋 sytuacja 偶yciowa i trzeba mie膰 sta艂y, udokumentowany doch贸d 馃檪
Gasparg No na w艂asnej raz masz duzo kasy p贸藕niej masz ale du偶o roboty 馃檪