Alaxa9900 No wiadomo wszystko gdyby nie ten czas
🤔hmm ciekawe czemu taka cisza na forum zapanowała?
suszi8512 chyba każdy duże zlecenie ogarnął 😅
suszi8512 ja np skończyłem suszarkę do bielizny na zewnątrz, wczoraj ławkę na cmentarz wyspawalem, a dziś kupiłem koła i podnoszę piłę do góry o 12cm plus wysokość kół 15cm i blat pily będzie na wysokości stołu spawalniczego. 😀
suszi8512 Moze dla tego że nie ma już konkursu nikt się nie spina żeby coś dodać 🙂
ZU-Met za siebie mów 😀
ZU-Met Kurla od wczoraj próbuje dodać zdj i dupa 😅😅
ZU-Met właśnie o tym myślałem
Boguslaw jest zauważalny spadek zainteresowania forum 🙂
ZU-Met jest duży spadek od zakończenia konkursow...
ZU-Met możliwe ja do dziś nie zamówiłem jeszcze z Konkursu za grudzień
@Gasparg pytanie głównie do Ciebie, nie wiesz jak wygląda sprawa jazda ciężarówką na własnej działalności. Znajomy mnie poprosił o kilka dni a ze mam dotacje z up nie może mi wystawiać umowy zlecenie jedynie ja mu fv .
ZU-Met kurde, nie mam pojęcia, ale z tego co mi mówił mój urząd pracy to jak dostanę dotacje to nie mogę pracować, na żadnej umowie
Boguslaw Tez jeszcze nie odesłałem pro formy
Gasparg No wiem ale mogę wystawić fv za moją pracę
ZU-Met moim zdaniem nie możesz, bo nie masz w swojej działalności wpisu, że świadczysz usługi transportowe czy coś. Więcej nie pomogę 🙂
Gasparg Juz mam z tym to akurat nie jest problem 🙂 PKD 49.41 możesz sobie dopisać co chcesz i z tym nie ma problemu . Księgowa powiedziała że nawet nie muszę mieć żadnego samochodu 🙂
Gasparg Bardziej mi chodzi o licencję i tym podobne
ZU-Met a nie, licencję to musisz mieć jak ładunek bierzesz na siebie podczas transportu 🙂 jak pkd można dopisać to śmiało korzystaj i śmigaj 😃
Gasparg No ale jest jakieś użyczenie bo ja jako przedsiębiorca przecież a nie kierowca. Ten szef mi coś tłumaczył . Jutro jadę wieczorem jakoś to będzie 🙂
ZU-Met jesteś jako przedsiębiorca, który świadczy usługę kierowania pojazdem pow. 3.5t dmc i taka fakturka 🙂