Stal-Fun no mi po dwóch miesiącach przestała działać. Dlatego wyleczyłem się z chińskich tanich sprzętów
ZU-Met Też chińszczyzny nie kupuje no chyba że jedzenie 😁👍
Stal-Fun regulacją się przydaje bo szybko można frez spalić lub szybko można palce połamać
suszi8512 Frez właśnie najlepiej zbiera na max obrotach. Jeszcze nigdy freza nie spaliłem chyba ze by był z gownolitu
Stal-Fun dużo łatwiej właśnie uszkodzić na małych obrotach np we wkrętarce. Wyłamują się zęby. Obrotu się przydadzą przy kamyku albo takiego z papierem
Stal-Fun ale zależy od materiału bo na pewno w nierdzewnej czy alu nie będą obroty jak na czarnuchu 😉
Dzochar91 tak bo spali materiał, alu zawsze małe obroty w nierdzewce nie robię to nie będę się wypowiadał
Dzochar91 Akurat w alu i nierdzewnej nie robie. Tylko czarna stal
Dzochar91 dokładnie o to mi chodziło 👍
suszi8512 ja mam z regulacja i często jej używam jakbym nie miał pewnie był ku...ł 😁
Tak na marginesie Brumiej znów się bawi na forum lajkujac negatywnie jak na razie tylko moje posty miłej zabawy kolego nowy ranking dopiero od jutra to co teraz robisz nie ma sensu 🤣🤣ale i tak miłej zabawy tu i na sylwestra 🖖
Boguslaw a niech się bawi tyle jego. Też mieliśmy 15lat i kręcone włosy😁
Boguslaw Trochę dziecinne zachowanie jak dla mnie. Według mnie administracja powinna coś z tym zrobić. Na złość komuś lajki zabierać bo wyrazileś swoje zdanie 🤔🤔🤔Zaczyna się robić niezdrowa atmosfera i to jeszcze w Sylwestra
Stal-Fun zobaczyłem z ciekawości na wyniki w rankingu najpierw nabił 800w górę teraz 500 na minus trza mieć czas na to 🤣🤣, w poniedziałek zgłaszam temat do administratora o blokadę konta albo coś w tym stylu
Boguslaw 👍👍👍
Boguslaw spóźnił się bo wyniki za grudzień były wczoraj 🤣
ZU-Met No właśnie nic to nie dało
A mnie dalej zastanawia czemu ma takie podejście dziwne. Po co robić taki zamęt. Ktoś wie coś więcej bo może coś przegapiłem??
Hipcio no jeden forumowicz @Darko spotkał się na żywo to może bardziej zna kolegę i się wypowie 😉
Dzochar91 następny dobry pojawia się na chwilę, też na początku narobił niezłego zamętu aż admin ostro zareagował.