Stal-Fun no ale to jest na przew贸d i 3 razy wi臋ksza. Sieciowe s膮 z regu艂y du偶o ta艅sze
ZU-Met Mi tam akurat nie przeszkadza bo tyle rob贸t ju偶 zrobi艂a i przydaje si臋 na ka偶dym kroku. Wa偶ne ze ma konkretne obroty
Stal-Fun no do freza to minimum 10 000. Ja mam jakiego艣 chi艅czyka identycznego jak tw贸j DeWalt za 150zl ju偶 kilka lat
ZU-Met Ten DeWalt ma 25000 obrot贸w na minut臋
Stal-Fun u mnie Makita ma do 29k
Stal-Fun nie wiem ten co mam albo tak mi si臋 wydaje od 7-26tys
ZU-Met Ja akurat z regulacj膮 obrot贸w nie potrzebuje
Stal-Fun no mi po dw贸ch miesi膮cach przesta艂a dzia艂a膰. Dlatego wyleczy艂em si臋 z chi艅skich tanich sprz臋t贸w
Stal-Fun regulacj膮 si臋 przydaje bo szybko mo偶na frez spali膰 lub szybko mo偶na palce po艂ama膰
ZU-Met Te偶 chi艅szczyzny nie kupuje no chyba 偶e jedzenie 馃榿馃憤
suszi8512 Frez w艂a艣nie najlepiej zbiera na max obrotach. Jeszcze nigdy freza nie spali艂em chyba ze by by艂 z gownolitu
Stal-Fun du偶o 艂atwiej w艂a艣nie uszkodzi膰 na ma艂ych obrotach np we wkr臋tarce. Wy艂amuj膮 si臋 z臋by. Obrotu si臋 przydadz膮 przy kamyku albo takiego z papierem
Stal-Fun ale zale偶y od materia艂u bo na pewno w nierdzewnej czy alu nie b臋d膮 obroty jak na czarnuchu 馃槈
Dzochar91 tak bo spali materia艂, alu zawsze ma艂e obroty w nierdzewce nie robi臋 to nie b臋d臋 si臋 wypowiada艂
Dzochar91 Akurat w alu i nierdzewnej nie robie. Tylko czarna stal
Dzochar91 dok艂adnie o to mi chodzi艂o 馃憤
suszi8512 ja mam z regulacja i cz臋sto jej u偶ywam jakbym nie mia艂 pewnie by艂 ku...艂 馃榿
Tak na marginesie Brumiej zn贸w si臋 bawi na forum lajkujac negatywnie jak na razie tylko moje posty mi艂ej zabawy kolego nowy ranking dopiero od jutra to co teraz robisz nie ma sensu 馃ぃ馃ぃale i tak mi艂ej zabawy tu i na sylwestra 馃枛
Boguslaw a niech si臋 bawi tyle jego. Te偶 mieli艣my 15lat i kr臋cone w艂osy馃榿
Boguslaw Troch臋 dziecinne zachowanie jak dla mnie. Wed艂ug mnie administracja powinna co艣 z tym zrobi膰. Na z艂o艣膰 komu艣 lajki zabiera膰 bo wyrazile艣 swoje zdanie 馃馃馃Zaczyna si臋 robi膰 niezdrowa atmosfera i to jeszcze w Sylwestra
Stal-Fun zobaczy艂em z ciekawo艣ci na wyniki w rankingu najpierw nabi艂 800w g贸r臋 teraz 500 na minus trza mie膰 czas na to 馃ぃ馃ぃ, w poniedzia艂ek zg艂aszam temat do administratora o blokad臋 konta albo co艣 w tym stylu