Hipcio no nie wiem możliwe. Ja zamawiałem przez ich przedstawiciela a nie bezpośrednio tylko odbierałem w Mielcu osobiście .
ZU-Met dziś nawet był ja nie mam co ukrywać, jaki jest to jest, rolę spełnia (zendry nie ma ) 🙃 Nogi surowe jeszcze 😁 koła są marki też ale jeszcze nie pospawane 😉
Dzochar91 no nie ma bo jest śrutowany albo piaskowany pewnie.
ZU-Met nie wiem, nie znam się 🙃🤫
Dzochar91 ale to i tak nie ma znaczenia bo blacha taka sama. Co innego jak by była azotowana ale nie znam nikogo kto by miał taki stół 😁
ZU-Met dla mnie to tylko jedno z narzędzi w warsztacie, rozglądam się za frezarka coś trzeba działać 😁
Dzochar91 stoły mamy w większości a frezarke nieliczni.
ZU-Met i o to chodzi 😁😁
ZU-Met ja mam frezarkę tzn żona ma taką małą do paznokci 😂😂😂
ZU-Met Frezarkę też ma dużo osób wbrew pozorom
Hipcio popieram też tak mam
suszi8512 jeśli korzysta z czegoś takiego to ma to sens😁
Connor być może ale mało kto mówi. Tokarka jednak bardziej popularna.
ZU-Met Racja. Samo uzbrojenie frezarki to o wiele większy koszt więc też przez to ma mniej ludzi frezarki. U mnie w okolicy akurat dużo jest maszyn ale spawalni juz nie
ZU-Met zabawka do modelarstwa
Boguslaw takim dremelem to już coś byś ogarnął w trudno dostępnych miejscach
ZU-Met za słabe
ZU-Met Takie poskładałem tarcza bosch 1mm/srednica 75mm adapter volcraft m6 i szlifierka na powietrze i to daje radę
ZU-Met A to jest do szlifowania spawek w trudnodostępnych miejscach 😀
Boguslaw nie mam dremela a jak coś to bym naprawdę potrzebował czegoś takiego to z Milwaukee na 12 fajna zgrabna jest. Na pneumata mam za mała sprężarkę .
Boguslaw to jest super sprzęt. 😁 Muszę sobie zakupić wcześniej z mojej byłej pracy pożyczałem jak była potrzeba. 😁😎
ZU-Met to fajne ale drogie zapewne
Boguslaw ok 700pln