ZU-Met oczywista sprawa. M贸j chyba nigdy nie zobaczy tyle ton stali co np. tw贸j czy innych czynnych g艂贸wnie w tym zawodzie u偶ytkownik贸w z forum.
Hipcio no jak by tak policzy膰 to z 10-15t przelecia艂o przez pile i st贸艂 w tym roku. Jak pracujesz hobbistycznie to troch臋 inaczej to wygl膮da. Na pocz膮tku to uwa偶a艂em 偶eby nie przesuwa膰 bo si臋 zarysuje ale im ich wi臋cej tym cz艂owiek mniej zwraca uwag臋 馃ぃ
ZU-Met to tak jak ze wszystkim na pocz膮tku bo nowe a potem ju偶 si臋 nie zwraca uwagi w ka偶dej dziedzinie 偶ycia tak jest hehehe 馃榿
Hipcio ale szczerze to m贸j jako nowy tak nie wygl膮dal jak tw贸j teraz.
ZU-Met nie 偶ebym co艣 sugerowa艂 ale po rolkach od ggph widz臋 偶e lepszej jako艣ci blaty id膮 dla tych lepszych klient贸w 馃榿馃榿馃馃
Dzochar91 poka偶 sw贸j no chyba 偶e jeszcze nie pomalowa艂es albo k贸艂ek nie zmieni艂e艣 na takie wymarzone馃ぃ
ZU-Met dzi艣 nawet by艂 ja nie mam co ukrywa膰, jaki jest to jest, rol臋 spe艂nia (zendry nie ma ) 馃檭 Nogi surowe jeszcze 馃榿 ko艂a s膮 marki te偶 ale jeszcze nie pospawane 馃槈
Hipcio no nie wiem mo偶liwe. Ja zamawia艂em przez ich przedstawiciela a nie bezpo艣rednio tylko odbiera艂em w Mielcu osobi艣cie .
Dzochar91 no nie ma bo jest 艣rutowany albo piaskowany pewnie.
ZU-Met nie wiem, nie znam si臋 馃檭馃か
Dzochar91 ale to i tak nie ma znaczenia bo blacha taka sama. Co innego jak by by艂a azotowana ale nie znam nikogo kto by mia艂 taki st贸艂 馃榿
ZU-Met dla mnie to tylko jedno z narz臋dzi w warsztacie, rozgl膮dam si臋 za frezarka co艣 trzeba dzia艂a膰 馃榿
Dzochar91 sto艂y mamy w wi臋kszo艣ci a frezarke nieliczni.
ZU-Met i o to chodzi 馃榿馃榿
ZU-Met ja mam frezark臋 tzn 偶ona ma tak膮 ma艂膮 do paznokci 馃槀馃槀馃槀
ZU-Met Frezark臋 te偶 ma du偶o os贸b wbrew pozorom
Hipcio popieram te偶 tak mam
suszi8512 je艣li korzysta z czego艣 takiego to ma to sens馃榿
Connor by膰 mo偶e ale ma艂o kto m贸wi. Tokarka jednak bardziej popularna.
ZU-Met Racja. Samo uzbrojenie frezarki to o wiele wi臋kszy koszt wi臋c te偶 przez to ma mniej ludzi frezarki. U mnie w okolicy akurat du偶o jest maszyn ale spawalni juz nie
ZU-Met zabawka do modelarstwa
Boguslaw takim dremelem to ju偶 co艣 by艣 ogarn膮艂 w trudno dost臋pnych miejscach