Dzochar91 blat pikobello 馃榿馃榿馃榿
Hipcio a co ty go nie u偶ywasz?
Hipcio no heh zacznij pracowa膰. 馃檭 Chyba 偶e to tylko tak dla szpanu masz 馃榿馃榿 U ZU na pewno taki nie jest x馃榿馃榿
Hipcio no powiem Ci ze wygl膮da. Mega m贸j ju偶 wida膰 偶e jest u偶ywany 馃槀馃槀
ZU-Met zdj臋cia to troch臋 za ma艂o. Sk膮d jeste艣?
sheymess z Radomia. Ale nawet jak pomacasz to i tak nie zobaczysz r贸偶nicy bez profesjonalnego linia艂u. Zebra s膮 solidne a zu偶ycie jak u ka偶dego. Jak co艣 profesjonalnego to siegmund albo demmeler z blatem azotowanym.
Dzochar91 a widzisz niekt贸rzy mog膮 mie膰 i dla szpanu chyba nie masz z tym problemu?
Miodek no u mnie to samo ale nie jem przy nim kolacji tylko przerzucam metal. Ryski, kropki miejscami przypalenia od masy i ale i tak spelnia 艣wietnie rol臋 .
Hipcio tez chcia艂bym ale musz臋 馃馃wsumie nie ale lubi臋 na swoim pracowa膰 馃榿
Dzochar91 ile ludzi tyle opinii. Ja wychodz臋 z za艂o偶enia ze lepiej dorobi膰 sobie po pracy. Nie do艣膰 偶e kasa dodatkowa to i nie mog臋 nazwa膰 tego prac膮 bo traktuje to jako hobby 馃榿
Hipcio zgadzam si臋 z przedm贸wca 馃槑
Hipcio no ja te偶 tka podchodz臋, wszystko zale偶y na jak膮 du偶a skal臋 chcesz dzia艂a膰.
Dzochar91 Na taka na ile pozwala czas bo s膮 jeszcze dzieci 偶ona i obowi膮zki domowe. W pracy zarobi臋 ma rodzin臋 i dom. W gara偶u na moje zabawki 馃榿馃榿 Ot ca艂a moja filozofia 馃榿
Hipcio popieram te偶 tak mam
ZU-Met oczywista sprawa. M贸j chyba nigdy nie zobaczy tyle ton stali co np. tw贸j czy innych czynnych g艂贸wnie w tym zawodzie u偶ytkownik贸w z forum.
Hipcio no jak by tak policzy膰 to z 10-15t przelecia艂o przez pile i st贸艂 w tym roku. Jak pracujesz hobbistycznie to troch臋 inaczej to wygl膮da. Na pocz膮tku to uwa偶a艂em 偶eby nie przesuwa膰 bo si臋 zarysuje ale im ich wi臋cej tym cz艂owiek mniej zwraca uwag臋 馃ぃ
ZU-Met to tak jak ze wszystkim na pocz膮tku bo nowe a potem ju偶 si臋 nie zwraca uwagi w ka偶dej dziedzinie 偶ycia tak jest hehehe 馃榿
Hipcio ale szczerze to m贸j jako nowy tak nie wygl膮dal jak tw贸j teraz.
ZU-Met nie 偶ebym co艣 sugerowa艂 ale po rolkach od ggph widz臋 偶e lepszej jako艣ci blaty id膮 dla tych lepszych klient贸w 馃榿馃榿馃馃
Dzochar91 poka偶 sw贸j no chyba 偶e jeszcze nie pomalowa艂es albo k贸艂ek nie zmieni艂e艣 na takie wymarzone馃ぃ
ZU-Met dzi艣 nawet by艂 ja nie mam co ukrywa膰, jaki jest to jest, rol臋 spe艂nia (zendry nie ma ) 馃檭 Nogi surowe jeszcze 馃榿 ko艂a s膮 marki te偶 ale jeszcze nie pospawane 馃槈
Hipcio no nie wiem mo偶liwe. Ja zamawia艂em przez ich przedstawiciela a nie bezpo艣rednio tylko odbiera艂em w Mielcu osobi艣cie .