MC-TECH nie taka biedna ta wieś
Dzochar91 "Panie to wszystko z dotacji" jak to mówią 😉
ZU-Met Ten z przodu miał obciążnik ale i tak mało dawało. Wyślizgany śnieg i nawet po równym trzeba było przeciągnąć cysterne aż pod dom.
MC-TECH wiem bo nie jeden raz mnie rolnik ciągnikiem wyciągał i po śniegu to by chyba lepiej sobie dało radę jakieś ciężkie quattro z dobrą zimówka
MC-TECH po prostym będzie ale tylko łańcuch na kolany dużo wniósł nawet na samym przodzie założony
W tamtym roku braciak w JD miał takie teraz zmienił na większy i kurla łańcuch za mały bo 28 już przodu
Używacie szlifierek 75mm do szlifowania narożników wewnętrznych zamiast pilnika?
Connor nie
Widzieliście to już kiedyś? Pierwszy raz widzę. Rozumiemy że skorupa od 9100 i będzie pasować. A myślałem ostatnio o speedglasie z nawiewem i może kupię prędzej ale bez automatycznego filtru jak na razie 😅🤣
Connor tak dziś o tym czytałem
Też myślę zakupić speedglas 9100xx albo już xxi
Jakaś dziwna cisza zapadła na forum. Wojna o te lajki czy jak 😂😂??
Alaxa9900 podbijam też o to miałem pytać, Bogu chyba Focha strzelił
Alaxa9900 Mi tam na lajkach nie zależy i dyskusji w każdym temacie też nie biorę
Alaxa9900 pewnie wszyscy na tej drugiej apce się realizują 🤣😁
Stal-Fun Podzielam Twoje zdanie . Szkoda że takie jakieś dziwne zamieszanie na forum sue zrobiło.
Dzochar91 Zainstalowałem ale jakoś ta apka nie przemawia do mnie. Może to kwestia czasu.
Dzochar91 nie wiem nie bylem i chyba nie będę się tam instalował, tu było spoko a co dalej będzie to się okaże
Alaxa9900 ja siedzę w chałupie więcej jak robię a odśnieżania nie będę przecież dodawał 🤣 zresztą dzięki @brumiej mam ich na kilka miesięcy już ,😂
Alaxa9900 No dziwna sytuacja wyszła. Mam nadzieję ze wszystko wróci do normy.
suszi8512 też nie mam za dużo tych aplikacji
Stal-Fun Panowie którzy się odzywali co miesiąc dalej to robią 😉 no może nie wszyscy
Dzochar91 nie lubię za dużo aplikacji bo to się miesza i co druga tylko szpieguje a to dostęp do lokalizacji a to dostęp do kontaktów...