suszi8512 mo偶na kupi膰 taki brykiet z pieni臋dzy. Albo z napisem suvenir to 艣mia艂o 馃ぃ
ZU-Met brykiet to nie to samo co pe艂ne st贸wki
suszi8512 4600zl ale materia艂 + robota?
Connor tak na gotowo
brumiej mo偶e z desk膮 kompozytowa ale nie z profilami co daje do ocynku ogniowego i prz臋s艂a i furtki s膮 bez ramy .
brumiej dobra cena chyba
suszi8512 bajka
ZU-Met ale baga艂an na aucie 馃ぃ馃ぃ
Boguslaw no troch臋 si臋 nazbiera艂o fakt. Musz臋 ogarn膮膰,馃榿
ZU-Met Dobrze widz臋 tam s膮 otwory 80/20 i 60/20
Stal-Fun 80x20 i 40x20 taka mijanka z przerw膮 35mm
ZU-Met Ja dostalem do wyceny jeszcze inne. 20/20 40/20 60/20 i 80/20 i przerwy miedzy nimi oko艂o 40 mm. 13 m balustrady na balkonie
ZU-Met 35mm du偶o miejsca na szlifowanie nalewek z ocynku 馃榿馃榿馃榿
Stal-Fun no robi艂em tak膮 bram臋 tylko bez 60. Spoko to wygl膮da co艣 innego .
Dzochar91 jak wypalone to nie ma nalewek bo ocynk nie wylewa. Co innego jak z boku otw贸r jak tutaj u konkurencji 馃榿
ZU-Met no jasne ale izolacje itp to udr臋ka robi膰 na starej budzie ( robi艂em wok贸艂 domu)
ZU-Met zawsze znac ocynk n szwie i trzeba czy艣ci膰 馃か馃槈 PS.tez pal臋 otwory jak tylko jest to mo偶liwe Znam temat
Dzochar91 no na szwie to tak ale ja szwy daje na dole to ich nie b臋dzie wida膰. Wypalane otworu to super sprawa. Za ca艂e ogrodzenie zap艂aci艂em 1000 z艂 ale sk艂ada膰 to wszystko to sama przyjemno艣膰 co innego bez to trzeba do mm
Teraz wycenialem co艣 takiego. Prz臋s艂a to na k膮townikach zrobi臋 ale jak bram臋 ogarn膮c robi艂 kto艣?
ZU-Met Gdzie艣 na fb by艂 temat w艂a艣nie takiej bramy i g贸rnych rolek
ZU-Met no my艣l臋 u siebie takie co艣
Connor no wiem ale umar艂 艣mierci膮 naturaln膮 馃榿
Dzochar91 na 4 prz臋s艂a dwie furtki bram臋 i daszek nowoczesny z lameli na dachu wysz艂o ponad 550mb profila 60x40, nie s膮 to tanie rzeczy馃榿