Alaxa9900 a kto by nie chciał no chyba że jesteś prezesem NBP to wtedy ci przywożą drobne na rozpałkę 😁😁😁
suszi8512 można kupić taki brykiet z pieniędzy. Albo z napisem suvenir to śmiało 🤣
ZU-Met brykiet to nie to samo co pełne stówki
suszi8512 4600zl ale materiał + robota?
Connor tak na gotowo
brumiej może z deską kompozytowa ale nie z profilami co daje do ocynku ogniowego i przęsła i furtki są bez ramy .
brumiej dobra cena chyba
suszi8512 bajka
ZU-Met ale bagałan na aucie 🤣🤣
Boguslaw no trochę się nazbierało fakt. Muszę ogarnąć,😁
ZU-Met Dobrze widzę tam są otwory 80/20 i 60/20
Stal-Fun 80x20 i 40x20 taka mijanka z przerwą 35mm
ZU-Met Ja dostalem do wyceny jeszcze inne. 20/20 40/20 60/20 i 80/20 i przerwy miedzy nimi około 40 mm. 13 m balustrady na balkonie
ZU-Met 35mm dużo miejsca na szlifowanie nalewek z ocynku 😁😁😁
Stal-Fun no robiłem taką bramę tylko bez 60. Spoko to wygląda coś innego .
Dzochar91 jak wypalone to nie ma nalewek bo ocynk nie wylewa. Co innego jak z boku otwór jak tutaj u konkurencji 😁
ZU-Met no jasne ale izolacje itp to udręka robić na starej budzie ( robiłem wokół domu)
ZU-Met zawsze znac ocynk n szwie i trzeba czyścić 🤫😉 PS.tez palę otwory jak tylko jest to możliwe Znam temat
Dzochar91 no na szwie to tak ale ja szwy daje na dole to ich nie będzie widać. Wypalane otworu to super sprawa. Za całe ogrodzenie zapłaciłem 1000 zł ale składać to wszystko to sama przyjemność co innego bez to trzeba do mm
Teraz wycenialem coś takiego. Przęsła to na kątownikach zrobię ale jak bramę ogarnąc robił ktoś?
ZU-Met Gdzieś na fb był temat właśnie takiej bramy i górnych rolek
ZU-Met no myślę u siebie takie coś
Connor no wiem ale umarł śmiercią naturalną 😁