Connor te偶 mam kana艂 i p艂ytki gresowe 30*30 przy aucie si臋 sprawdza艂y jak wjecha艂 st贸艂 spawalniczy to ju偶 odradzam p艂ytki tylko zacierana wylewka betonowa to co ma Dzochar, posadzka 偶ywiczna te偶 odpada bo iskry b臋d膮 wypala膰
ZU-Met indywidualny m贸j pomys艂
Dzochar91 ok ja si臋 zastanawiam czy stawia膰 od nowa czy ten co mam przerabia膰
Dzochar91 Czyli tak jak ja to jaka艣 izolacj膮 od do艂u+beton z zacieraniem i to powinno starczy膰 pod spawanie oraz wjechanie autem raz na p贸艂 roku
ZU-Met wszystko zale偶y od bud偶etu dzia艂ki itp.
Dzochar91 dzia艂k臋 mam swoj膮 a.kasowo pewnie wyjdzie taniej podnie艣膰 i zrobi膰 nowy dach .
brumiej Te偶 tak bym chcia艂 rozpala膰 w piecu 馃槀馃槀馃槀馃槀
Alaxa9900 a kto by nie chcia艂 no chyba 偶e jeste艣 prezesem NBP to wtedy ci przywo偶膮 drobne na rozpa艂k臋 馃榿馃榿馃榿
brumiej Kto艣 tu chyba ma za du偶o pieni臋dzy 馃槈馃槈馃槈
ZU-Met no jasne ale izolacje itp to udr臋ka robi膰 na starej budzie ( robi艂em wok贸艂 domu)
Par臋 profilkow odebrane zn贸w b臋dzie co robi膰馃檪 艂膮cznie chyba 430 otwor贸w 馃榿
ZU-Met ale baga艂an na aucie 馃ぃ馃ぃ
ZU-Met Dobrze widz臋 tam s膮 otwory 80/20 i 60/20
Connor ja mam zwyk艂y beton b25 tylko rozprowadzony robione 3 lata temu to cena nie aktualna Brat robi艂 zacierana przemys艂owe za 42m zap艂aci艂 4600zl robione miesi膮c temu
suszi8512 4600zl ale materia艂 + robota?
suszi8512 bajka
suszi8512 mo偶na kupi膰 taki brykiet z pieni臋dzy. Albo z napisem suvenir to 艣mia艂o 馃ぃ
ZU-Met brykiet to nie to samo co pe艂ne st贸wki
Connor tak na gotowo
brumiej mo偶e z desk膮 kompozytowa ale nie z profilami co daje do ocynku ogniowego i prz臋s艂a i furtki s膮 bez ramy .
brumiej dobra cena chyba
Boguslaw no troch臋 si臋 nazbiera艂o fakt. Musz臋 ogarn膮膰,馃榿
Stal-Fun 80x20 i 40x20 taka mijanka z przerw膮 35mm
ZU-Met Ja dostalem do wyceny jeszcze inne. 20/20 40/20 60/20 i 80/20 i przerwy miedzy nimi oko艂o 40 mm. 13 m balustrady na balkonie
ZU-Met 35mm du偶o miejsca na szlifowanie nalewek z ocynku 馃榿馃榿馃榿