Stal-Fun ja tylko z polecenia. Mam jedno ogłoszenie na olx ale na 5 wycen nie przeszło nic.
ZU-Met bo większość wycen to tylko zapytania konkurencji
Dzochar91 nie koniecznie. Mam ogłoszenie z ogrodzeniem aluminium. 10 przęseł 115x260 brama przesowna 5m światła i dwie furtki 1m on myślał że może z 25-30 max z montażem będzie . Sam materiał z malowaniem wyszło 21 chyba .
Panie i Panowie jakie macie posadzki w swoich pracowniach artystycznych? 😅🤣 Mam 45m2 w tym kanał i patrząc na podłogę płakać mi się chce. Zastanawiam się co z tym zrobić. Co macie ciekawego i ile wam wyszło koniec końców za m2
Connor ja mam tak chudy 10 cm + 10cm płyta pir + 14 cm beton b30 zacierany z chemią , zbrojony siata fi6 + pod maszynami fi 10 a cena to nie wiem ale duuużo
Connor też mam kanał i płytki gresowe 30*30 przy aucie się sprawdzały jak wjechał stół spawalniczy to już odradzam płytki tylko zacierana wylewka betonowa to co ma Dzochar, posadzka żywiczna też odpada bo iskry będą wypalać
Connor ja mam zwykły beton b25 tylko rozprowadzony robione 3 lata temu to cena nie aktualna Brat robił zacierana przemysłowe za 42m zapłacił 4600zl robione miesiąc temu
Dzochar91 cena i tak już nie aktualna pewnie z 20%drozej
Dzochar91 piękne
Dzochar91 Czyli tak jak ja to jakaś izolacją od dołu+beton z zacieraniem i to powinno starczyć pod spawanie oraz wjechanie autem raz na pół roku
ZU-Met no wiadomo ale też oprócz zacierania to wszystko sam robiłem
Dzochar91 ten warsztat to z jakiegoś projektu czy indywidualny?
ZU-Met indywidualny mój pomysł
Dzochar91 ok ja się zastanawiam czy stawiać od nowa czy ten co mam przerabiać
ZU-Met wszystko zależy od budżetu działki itp.
Dzochar91 działkę mam swoją a.kasowo pewnie wyjdzie taniej podnieść i zrobić nowy dach .
brumiej Też tak bym chciał rozpalać w piecu 😂😂😂😂
Alaxa9900 a kto by nie chciał no chyba że jesteś prezesem NBP to wtedy ci przywożą drobne na rozpałkę 😁😁😁
brumiej Ktoś tu chyba ma za dużo pieniędzy 😉😉😉
ZU-Met no jasne ale izolacje itp to udręka robić na starej budzie ( robiłem wokół domu)
Parę profilkow odebrane znów będzie co robić🙂 łącznie chyba 430 otworów 😁
ZU-Met ale bagałan na aucie 🤣🤣
ZU-Met Dobrze widzę tam są otwory 80/20 i 60/20
suszi8512 4600zl ale materiał + robota?
suszi8512 bajka
suszi8512 można kupić taki brykiet z pieniędzy. Albo z napisem suvenir to śmiało 🤣