Connor ja mam tak chudy 10 cm + 10cm p艂yta pir + 14 cm beton b30 zacierany z chemi膮 , zbrojony siata fi6 + pod maszynami fi 10 a cena to nie wiem ale duuu偶o
Dzochar91 cena i tak ju偶 nie aktualna pewnie z 20%drozej
Dzochar91 pi臋kne
Dzochar91 Czyli tak jak ja to jaka艣 izolacj膮 od do艂u+beton z zacieraniem i to powinno starczy膰 pod spawanie oraz wjechanie autem raz na p贸艂 roku
ZU-Met no wiadomo ale te偶 opr贸cz zacierania to wszystko sam robi艂em
Dzochar91 ten warsztat to z jakiego艣 projektu czy indywidualny?
ZU-Met indywidualny m贸j pomys艂
Connor te偶 mam kana艂 i p艂ytki gresowe 30*30 przy aucie si臋 sprawdza艂y jak wjecha艂 st贸艂 spawalniczy to ju偶 odradzam p艂ytki tylko zacierana wylewka betonowa to co ma Dzochar, posadzka 偶ywiczna te偶 odpada bo iskry b臋d膮 wypala膰
Dzochar91 ok ja si臋 zastanawiam czy stawia膰 od nowa czy ten co mam przerabia膰
ZU-Met wszystko zale偶y od bud偶etu dzia艂ki itp.
Dzochar91 dzia艂k臋 mam swoj膮 a.kasowo pewnie wyjdzie taniej podnie艣膰 i zrobi膰 nowy dach .
brumiej Te偶 tak bym chcia艂 rozpala膰 w piecu 馃槀馃槀馃槀馃槀
Alaxa9900 a kto by nie chcia艂 no chyba 偶e jeste艣 prezesem NBP to wtedy ci przywo偶膮 drobne na rozpa艂k臋 馃榿馃榿馃榿
brumiej Kto艣 tu chyba ma za du偶o pieni臋dzy 馃槈馃槈馃槈
ZU-Met no jasne ale izolacje itp to udr臋ka robi膰 na starej budzie ( robi艂em wok贸艂 domu)
Par臋 profilkow odebrane zn贸w b臋dzie co robi膰馃檪 艂膮cznie chyba 430 otwor贸w 馃榿
ZU-Met ale baga艂an na aucie 馃ぃ馃ぃ
ZU-Met Dobrze widz臋 tam s膮 otwory 80/20 i 60/20
Connor ja mam zwyk艂y beton b25 tylko rozprowadzony robione 3 lata temu to cena nie aktualna Brat robi艂 zacierana przemys艂owe za 42m zap艂aci艂 4600zl robione miesi膮c temu
suszi8512 4600zl ale materia艂 + robota?
suszi8512 bajka
suszi8512 mo偶na kupi膰 taki brykiet z pieni臋dzy. Albo z napisem suvenir to 艣mia艂o 馃ぃ
ZU-Met brykiet to nie to samo co pe艂ne st贸wki
Connor tak na gotowo
brumiej mo偶e z desk膮 kompozytowa ale nie z profilami co daje do ocynku ogniowego i prz臋s艂a i furtki s膮 bez ramy .
brumiej dobra cena chyba