Boguslaw Pewnie tak, śnieg może być nie przeszkadza mi ale chociaz te 10+ na zewnątrz mogło by być 🤣
ZU-Met Zima jest to mróz musi być
Boguslaw U mnie tak
ZU-Met No ja będę robił bo jeździć do wypożyczalni odwozić to tak słabo u mnie bo albo nie ma albo coś wyskoczy więc zrobię swoją 😳
Dzochar91 Tez kiedyś zrobię ale puki co mam inne wydatki teraz
Dzochar91 wiesz nie wiem jak teraz ale ponoć samorobek nie rejestrują bo trzeba robić homologacje a to jest koszt chyba powyżej 1tys.
ZU-Met Kazdy ma jakieś wydatki 😁😁😅
Dzochar91 No tak. Ja mam jakieś 10 minut po przyczepkę a używam jej jak jadę po materiał czyli przeważnie raz w miesiącu .🤣
Boguslaw Teraz tylko można robić remont SAM. Za 1000 to bym sam homologacje zrobił bo później kolejne na tym klepiesz identyczne .
Boguslaw Spoko 😁 Znam temat
ZU-Met albo papiery że stara przyczepka kupisz i zrobisz dłużyce
Boguslaw Dokładnie ale tylko SAM. nie może to być żadna markowa bo one mają podane wymiary
ZU-Met chyba kiedyś Ci pisałem że miałem sama jak się budowałem a potem jednemu same papiery sprzedałem a drugiemu pyczepe do ciągnika
Boguslaw Tak pamiętam. Też mam jedną przyczepkę a raczej same dokumenty i rejestracje, czeka na lepsze czasy
ZU-Met Ja.musze kupić papiery. Chce zrobić taką do 1.5t
ZU-Met materiał i Ocynk nie będzie już tańszy a raczej w drugą stronę 😁
Miodek To już z hamulcem tak?
ZU-Met powyżej 750kg musi mieć hamulca
ZU-Met Tak dokładnie i dwie osie
Boguslaw Tak myślałem właśnie bo wszystko z hamulcem. Osie to wiem bo jedna 750kg jest
ZU-Met 750kg też mają dwie osie
Dzochar91 każdy zainteresowany chyba zna 😀