ZU-Met Kazdy ma jakieś wydatki 😁😁😅

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Dzochar91 No tak. Ja mam jakieś 10 minut po przyczepkę a używam jej jak jadę po materiał czyli przeważnie raz w miesiącu .🤣

Dzochar91 wiesz nie wiem jak teraz ale ponoć samorobek nie rejestrują bo trzeba robić homologacje a to jest koszt chyba powyżej 1tys.

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Boguslaw Teraz tylko można robić remont SAM. Za 1000 to bym sam homologacje zrobił bo później kolejne na tym klepiesz identyczne .

ZU-Met albo papiery że stara przyczepka kupisz i zrobisz dłużyce

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Boguslaw Dokładnie ale tylko SAM. nie może to być żadna markowa bo one mają podane wymiary

ZU-Met chyba kiedyś Ci pisałem że miałem sama jak się budowałem a potem jednemu same papiery sprzedałem a drugiemu pyczepe do ciągnika

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Boguslaw Tak pamiętam. Też mam jedną przyczepkę a raczej same dokumenty i rejestracje, czeka na lepsze czasy

• MiodekRanga 25

Poziom 217

ZU-Met Ja.musze kupić papiery. Chce zrobić taką do 1.5t

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Miodek To już z hamulcem tak?

ZU-Met powyżej 750kg musi mieć hamulca

• MiodekRanga 25

Poziom 217

ZU-Met Tak dokładnie i dwie osie

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Boguslaw Tak myślałem właśnie bo wszystko z hamulcem. Osie to wiem bo jedna 750kg jest

Boguslaw Spoko 😁
                                  Znam temat

Dzochar91 każdy zainteresowany chyba zna 😀

ZU-Met materiał i Ocynk nie będzie już tańszy a raczej w drugą stronę 😁

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1290

Dzochar91 dziś kupowałem zszedł o złotówkę przez miesiąc. Taniej pewnie nie ale nie mam teraz na to czasu za bardzo.

Cześć Wszystkim
                                            czy ktoś korzystał z Agregatu prądotwórczego do spawania w terenie
                                            i jakiej mocy musi być takie ustrojstwo, żeby to działało?

pozdrawiam
                                            Wojciech

Wojciech tak owszem zależy co chcesz zasilić jaką spawarkę, czy migomat czy tiga??

Wojciech osobiście posiadam agregat china oczywiście budżetowy za ok 1200zeta i powiem tak moc 2kw młota do kucia uciągnie, z czajnikiem 2kw już ma problem z oświetleniem też sobie radzi z małą spawarką inwertorowa też nic poza tym. Żeby mieć porządny wyjazdowy agregat jednofazowy musiałbyś kupić marki FOGO jest w nim zapas mocy i ma niezniszczalny silnik Hondy w pełni nsprawialny i wszystkie części po gwarancji do tego kupisz. Wydatek ok 3tys coś za coś. Jak pomogłem daj łapkę w górę. 😀