• MiodekRanga 25

Poziom 215

ZU-Met Kupowales przyczepk臋 czy sam robi艂e艣?

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

GPPH U mnie tak na przyczepce sezonowe. 艢niegu za bardzo nie ma u mnie ju偶 馃檪

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

Miodek 40zl na 12godzin p艂ac臋. Na razie nie robi臋.

Ja mam takie nazwa ma艂o znana Alpiner ale wyjad臋 na nich wsz臋dzie na Kasprowy nie pr贸bowa艂em ale tu na budowie do ostatniego domu po 艣niegu tylko ja wyje偶d偶am reszta parkuj臋 na dole a G贸rka jest naprawd臋 spora

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274
              • Edytowany

Nie za wiele a prawie 1400 brutto. Ale jest sukces kilogram ok 6.10 do 6.30 a na pocz膮tku listopada 7.60 .

ZU-Met super ta pyczepa

A u mnie taka zima, dojdzie i do Ciebie

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

Boguslaw no fajna ale teraz to pewnie ponad 10k. 5km do wypo偶yczalni mam.

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

Boguslaw Pewnie tak, 艣nieg mo偶e by膰 nie przeszkadza mi ale chociaz te 10+ na zewn膮trz mog艂o by by膰 馃ぃ

Boguslaw
                  U mnie tak

ZU-Met Zima jest to mr贸z musi by膰

ZU-Met No ja b臋d臋 robi艂 bo je藕dzi膰 do wypo偶yczalni odwozi膰 to tak s艂abo u mnie bo albo nie ma albo co艣 wyskoczy wi臋c zrobi臋 swoj膮 馃槼

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

Dzochar91 Tez kiedy艣 zrobi臋 ale puki co mam inne wydatki teraz

ZU-Met Kazdy ma jakie艣 wydatki 馃榿馃榿馃槄

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

Dzochar91 No tak. Ja mam jakie艣 10 minut po przyczepk臋 a u偶ywam jej jak jad臋 po materia艂 czyli przewa偶nie raz w miesi膮cu .馃ぃ

Dzochar91 wiesz nie wiem jak teraz ale pono膰 samorobek nie rejestruj膮 bo trzeba robi膰 homologacje a to jest koszt chyba powy偶ej 1tys.

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

Boguslaw Teraz tylko mo偶na robi膰 remont SAM. Za 1000 to bym sam homologacje zrobi艂 bo p贸藕niej kolejne na tym klepiesz identyczne .

ZU-Met albo papiery 偶e stara przyczepka kupisz i zrobisz d艂u偶yce

• ZU-MetRanga 31

Poziom 1274

Boguslaw Dok艂adnie ale tylko SAM. nie mo偶e to by膰 偶adna markowa bo one maj膮 podane wymiary

ZU-Met chyba kiedy艣 Ci pisa艂em 偶e mia艂em sama jak si臋 budowa艂em a potem jednemu same papiery sprzeda艂em a drugiemu pyczepe do ci膮gnika