Connor ale chociaż możesz se zasugerowac jak zrobić.
Klientka mnie pytała czy przy drodze gminnej trzeba jakieś pozwolenie albo zgłoszenie odnośnie ogrodzenia ktoś się orientuje jak to teraz wygląda ?
ZU-Met z tego co wiem to trzeba jedynie od sąsiadów chyba nie potrzeba,. Jeszcze zależy chyba od wysokości ogrodzenia że do 2.20 tylko zgłoszenie
Dzochar91 ok ale jakieś konkrety potrzebuje
ZU-Met to już zależy od gminy, najlepiej iść i się spytać
Dzochar91 zadzwonię po co tam chodzić 😁
ZU-Met może być pas drogowy którego nie można przekroczyć
Boguslaw i tak się odsuwamy żeby przed bramą zmieściło się auto🙂
Przyczepka na ocynkowni profil główny 60x40x3 reszta 50x30. Taka platforma to chyba do steropianu bez żadnej kratownicy ani zastrzałów.
ZU-Met u mnie takie i 2 tony wozisz
ZU-Met Nie znasz przeznaczenia tego a krytykujesz
Dzochar91 no tak ale masz podłogę na mijanke do tego burty a to jak daszek płaskie.
ZU-Met bo gość chciał dyszel przez środek w kwadracie tak to inaczej robie.
ZU-Met może będzie styropian woził abo cukierki na odpust 🤣
Dzochar91 może. Czasami to się zastanawiam czy to pazerna oszczędność czy ktoś to policzyl😁
ZU-Met ma w papierach dmc 400 to 200 na ramę i 200 ładowność i gra
Stal-Fun może być robione pod papiery jakie gość ma albo pod konkretny wymiar czegoś tam
Stal-Fun stwierdzam czy takie coś ma sens i jak włożysz paletę cementu czy to wytrzyma .
Boguslaw no najprawdopodobniej właśnie jakaś buda albo coś bo dać coś dłuższego i na końcach klocki to się zlozy w literę C.
ZU-Met Ale nie wiesz co gość będzie woził więc jak dla mnie takie komentarze bym zachował dla siebie bo nie wiesz czy Ciebie ktoś nie skrytykuje.
Stal-Fun nie podając żadnej nazwy ani szczegółów to żadna krytyka. Jeśli ktoś uważa że źle robię to nie mam nic przeciwko czegoś się dowiem co zrobić lepiej i poprawić