ZU-Met u mnie takie i 2 tony wozisz
Dzochar91 no tak ale masz podłogę na mijanke do tego burty a to jak daszek płaskie.
ZU-Met bo gość chciał dyszel przez środek w kwadracie tak to inaczej robie.
ZU-Met może będzie styropian woził abo cukierki na odpust 🤣
Dzochar91 może. Czasami to się zastanawiam czy to pazerna oszczędność czy ktoś to policzyl😁
ZU-Met ma w papierach dmc 400 to 200 na ramę i 200 ładowność i gra
ZU-Met Nie znasz przeznaczenia tego a krytykujesz
Stal-Fun może być robione pod papiery jakie gość ma albo pod konkretny wymiar czegoś tam
Stal-Fun stwierdzam czy takie coś ma sens i jak włożysz paletę cementu czy to wytrzyma .
Boguslaw no najprawdopodobniej właśnie jakaś buda albo coś bo dać coś dłuższego i na końcach klocki to się zlozy w literę C.
ZU-Met Ale nie wiesz co gość będzie woził więc jak dla mnie takie komentarze bym zachował dla siebie bo nie wiesz czy Ciebie ktoś nie skrytykuje.
Stal-Fun nie podając żadnej nazwy ani szczegółów to żadna krytyka. Jeśli ktoś uważa że źle robię to nie mam nic przeciwko czegoś się dowiem co zrobić lepiej i poprawić
ZU-Met Nie musisz podawać nazwy ale z góry zakładasz że jest źle zrobiona.
ZU-Met może i robimy chujo... Ale kto robi dobrze? 😂
Stal-Fun no musi pokazać zdj swoje przyczepki jaka robił 😁
Stal-Fun pokaż mi gdzie tak napisałem że jest źle ? Że konstrukcja nadaje się do wożenia steropianu a to co innego
Dzochar91 nie robiłem ale jak będę robił to zrobię zdjęcie.
Jak uzyskać złoty chrom? Z tego co wiem to malowanie na mokro tylko jaką farbę polecacie? Galwanizacja odpada bo w okolicy nikt mi tego nie zrobi
ZU-Met ok 👍🏿
ZU-Met Na jedno wychodzi. Poprostu niepotrzebnie czepiasz się ludzi
Stal-Fun przeczytaj jeszcze raz co napisałem dokładnie i nie wiem o co robisz gówno burzę.
ZU-Met Poprostu w każdym poscie wszystkiego się czepiasz jak byś Ty robił najlepiej na świecie. Taka moja uwaga. Pozdrawiam