Connor tak jak nie dużo to lepiej zlecić bo jeśli znajdziesz gotowiec pod żaluzje to zapłacisz więcej niż z usługą.
ZU-Met garaż nie jest jakoś super duży 80 pare m2. Sprawdzałem system noxan na YouTube jak wyglada proces nakładania… Przynajmniej mam punkt zaczepienia…
ZU-Met Szczerze mówiąc to wystarczy natrasować i wywiercić więc to też nie problem. Bardziej szuka czegoś co było by można wykorzystać. Jeżeli nie znajdę to będę robił samemu
MarekHaj ja mam na balkonie poliuretan z siki i jestem zadowolony, ale myślę że do warsztatu to epoxyd Chwała tez firme sigma
MarekHaj a może farba drogowa. Dosyć tanio tylko problem z materiałami ropnopochodnymi bo się rozpuszcza.
ZU-Met Ooo to może być fajny pomysł nigdy o tym nie pomyslałem.
Connor no wiadomo drewniane listewki dajesz? Bo gdzieś widziałem że jest cała listwa 1m tylko do słupka przykręcić
ZU-Met Tak drewniane, jak to cała listwa metrowa? Bo nie mogę zrozumieć 😅
Connor no gotowe z tymi zawiaskami i tak dalej ze tylko wkładasz listewkę i cały mechanizm masz gotowy
ZU-Met może to z al za 100zl
ZU-Met Nie no myślałem że samemu skonstruować całość
Dzochar91 te plastikowe to lipne są jakieś aluminiowe tylko że ktoś chyba to chałupniczo klepal.
ZU-Met alu to nic coś chyba 300 z przodu
Dzochar91 nie wiem chyba coś ok 250 z tego co pamiętam🙂
Connor ale chociaż możesz se zasugerowac jak zrobić.
Klientka mnie pytała czy przy drodze gminnej trzeba jakieś pozwolenie albo zgłoszenie odnośnie ogrodzenia ktoś się orientuje jak to teraz wygląda ?
ZU-Met z tego co wiem to trzeba jedynie od sąsiadów chyba nie potrzeba,. Jeszcze zależy chyba od wysokości ogrodzenia że do 2.20 tylko zgłoszenie
Dzochar91 ok ale jakieś konkrety potrzebuje
ZU-Met to już zależy od gminy, najlepiej iść i się spytać
Dzochar91 zadzwonię po co tam chodzić 😁
ZU-Met może być pas drogowy którego nie można przekroczyć