MarekHaj warto było od razu zrobić zacierana posadzkę przemysłowa i spokój. Terwz myślę że dobra żywica też się sprawdzi. Zobacz ofertę hurtowni noxan lub firma sika,
Dzochar91 co masz na myśli przez zacieraną posadzkę przemysłową? Czy to dalej beton czy cos co sie na niego kładzie. Wybacz moze głupie pytanie ale nie mam wiedzy w tym temacie
MarekHaj noo wylewa się posadzkę i później daje specjalne utwardzacze na zasadzie cementów,chemii na świeży beton i się zaciera"helikopterem" później po utwardzeniu jeszcze się impregnuje żeby zachować jak najwyższą trwałość
Connor tak jak nie dużo to lepiej zlecić bo jeśli znajdziesz gotowiec pod żaluzje to zapłacisz więcej niż z usługą.
ZU-Met garaż nie jest jakoś super duży 80 pare m2. Sprawdzałem system noxan na YouTube jak wyglada proces nakładania… Przynajmniej mam punkt zaczepienia…
ZU-Met Szczerze mówiąc to wystarczy natrasować i wywiercić więc to też nie problem. Bardziej szuka czegoś co było by można wykorzystać. Jeżeli nie znajdę to będę robił samemu
MarekHaj ja mam na balkonie poliuretan z siki i jestem zadowolony, ale myślę że do warsztatu to epoxyd Chwała tez firme sigma
MarekHaj a może farba drogowa. Dosyć tanio tylko problem z materiałami ropnopochodnymi bo się rozpuszcza.
ZU-Met Ooo to może być fajny pomysł nigdy o tym nie pomyslałem.
Connor no wiadomo drewniane listewki dajesz? Bo gdzieś widziałem że jest cała listwa 1m tylko do słupka przykręcić
ZU-Met Tak drewniane, jak to cała listwa metrowa? Bo nie mogę zrozumieć 😅
Connor no gotowe z tymi zawiaskami i tak dalej ze tylko wkładasz listewkę i cały mechanizm masz gotowy
ZU-Met może to z al za 100zl
ZU-Met Nie no myślałem że samemu skonstruować całość
Dzochar91 te plastikowe to lipne są jakieś aluminiowe tylko że ktoś chyba to chałupniczo klepal.
ZU-Met alu to nic coś chyba 300 z przodu
Dzochar91 nie wiem chyba coś ok 250 z tego co pamiętam🙂
Connor ale chociaż możesz se zasugerowac jak zrobić.
Klientka mnie pytała czy przy drodze gminnej trzeba jakieś pozwolenie albo zgłoszenie odnośnie ogrodzenia ktoś się orientuje jak to teraz wygląda ?
ZU-Met z tego co wiem to trzeba jedynie od sąsiadów chyba nie potrzeba,. Jeszcze zależy chyba od wysokości ogrodzenia że do 2.20 tylko zgłoszenie
Dzochar91 ok ale jakieś konkrety potrzebuje