Dreyse_r jak masz inny to warto zn贸w wk艂ada膰 to samo zamiast zrobi膰 raz a dobrze?
KGgarage Oj tam czepiasz si臋馃榿. Jak mia艂em 12, 14 lat te偶 takie spawy tworzy艂em, jak ojca nie by艂o w domu. Jak schowa艂 spawarrke to nawet by艂y pr贸by spawania prostownikem.
Dreyse_roj ojciec mia艂 tak膮 robiona tylko 偶e nie wir贸wk臋 tylko nawijana ca艂a z miedzi. Jak si臋 elektrody sko艅czy艂y to gwo藕dziem mo偶na bylo spawa膰 馃榿
Dreyse_r bo gaz to do zapalniczki jest
Boguslaw jak masz silnik 1.4 to nie jest.
Boguslaw dok艂adnie. Ale jak kupi艂em feroze to juz by艂a za艂o偶ona instalacjia, a 偶e by艂a prawie nowa to zostawi艂em.
Dreyse_r no ale ile przyjemniej tankowa膰 po 3.20 zamiast 7.50
ZU-Met szczeg贸lnie jak co艣 pali tak od 16 litrow gazu po asfalcie 馃榿
Dzochar91 i masz silnik powy偶ej 4L
@Dzochar91 @Alaxa9900 kiedy艣 mo偶e i ten gaz by艂 do kitu ale teraz nie ma praktycznie r贸偶nicy na czym je藕dzisz nawet wlew ju偶 nie jest na zderzaku tylko elegancki w klapce 馃榿
ZU-Met Ja gazu nie neguje wprost przeciwnie sam mam dwa auta jedno z silnikiem 3.8 drugie 5.7 i jazda tymi autami bez gazu jest nieop艂acalna.
Alaxa9900 te偶 mam jeden samoch贸d na gaz polo 1.2 3cyl na zbiorniku 33l robi 500km 馃榿
ZU-Met ja na urlopie moim vanem 3.8 zrobi艂em ponad 4.5 tys km za paliwo wyszlo nam prawie 3 tys wi臋c jak gaz jest do zapalniczek to 偶ycz臋 powodzenia 馃槀馃槀馃槀.
Alaxa9900 je偶d偶臋 autami w tzw gnoju czyli diesle a jak mia艂em auto w gazie w 99roku to wiecznie si臋 co艣 psu艂o a za instalacje wtedy da艂em 4tys i dlatego nie lubi臋 gazu i ju偶 馃榾
Boguslaw no wiadomo te偶 mam teraz pierwszego dizla i jest ok ale nowe instalacje sekwencje s膮 naprawd臋 ok. Przegl膮d co 15 tys i 艣miga bezawaryjne
Boguslaw mam 3 auto w gazie instalacje sekwencyjne prawie bezobsugowe dobrze zamontowane i je藕dzi si臋 za po艂ow臋 wiadomo te偶 偶e gaz gazowi nie r贸wny bo s膮 nie uczciwi co wod臋 pchali w zbiorniki i wtedy s膮 problemy
suszi8512 no my tylko tankujemy na Orlenie albo bp. Tata jak kiedy艣 tankowa艂 na takiej lokalnej to go艣膰 od gazu my艣la艂 偶e filtr ma 50k a by艂o nieca艂e 15 tys
Robota sko艅czona jedziemy na inn膮 inwestycje 馃榾
Boguslaw guziczk贸w nawkladales, kto to teraz ogarnie 馃槺 nast臋pnym razem zr贸b na jednym b臋dzie 艂atwiej馃檪
ZU-Met tu i tak ma艂o jest
Boguslaw no fakt ale sporo element贸w kt贸rych nawet nazwy nie znam 馃榿