ZU-Met taki sam jeszcze
Dreyse_r jak masz inny to warto znów wkładać to samo zamiast zrobić raz a dobrze?
KGgarage Oj tam czepiasz się😁. Jak miałem 12, 14 lat też takie spawy tworzyłem, jak ojca nie było w domu. Jak schował spawarrke to nawet były próby spawania prostownikem.
Dreyse_roj ojciec miał taką robiona tylko że nie wirówkę tylko nawijana cała z miedzi. Jak się elektrody skończyły to gwoździem można bylo spawać 😁
Dreyse_r bo gaz to do zapalniczki jest
Boguslaw jak masz silnik 1.4 to nie jest.
Boguslaw dokładnie. Ale jak kupiłem feroze to juz była założona instalacjia, a że była prawie nowa to zostawiłem.
Dreyse_r no ale ile przyjemniej tankować po 3.20 zamiast 7.50
ZU-Met szczególnie jak coś pali tak od 16 litrow gazu po asfalcie 😁
Dzochar91 i masz silnik powyżej 4L
@Dzochar91 @Alaxa9900 kiedyś może i ten gaz był do kitu ale teraz nie ma praktycznie różnicy na czym jeździsz nawet wlew już nie jest na zderzaku tylko elegancki w klapce 😁
ZU-Met Ja gazu nie neguje wprost przeciwnie sam mam dwa auta jedno z silnikiem 3.8 drugie 5.7 i jazda tymi autami bez gazu jest nieopłacalna.
Alaxa9900 też mam jeden samochód na gaz polo 1.2 3cyl na zbiorniku 33l robi 500km 😁
ZU-Met ja na urlopie moim vanem 3.8 zrobiłem ponad 4.5 tys km za paliwo wyszlo nam prawie 3 tys więc jak gaz jest do zapalniczek to życzę powodzenia 😂😂😂.
Alaxa9900 jeżdżę autami w tzw gnoju czyli diesle a jak miałem auto w gazie w 99roku to wiecznie się coś psuło a za instalacje wtedy dałem 4tys i dlatego nie lubię gazu i już 😀
Boguslaw no wiadomo też mam teraz pierwszego dizla i jest ok ale nowe instalacje sekwencje są naprawdę ok. Przegląd co 15 tys i śmiga bezawaryjne
Boguslaw mam 3 auto w gazie instalacje sekwencyjne prawie bezobsugowe dobrze zamontowane i jeździ się za połowę wiadomo też że gaz gazowi nie równy bo są nie uczciwi co wodę pchali w zbiorniki i wtedy są problemy
suszi8512 no my tylko tankujemy na Orlenie albo bp. Tata jak kiedyś tankował na takiej lokalnej to gość od gazu myślał że filtr ma 50k a było niecałe 15 tys
Robota skończona jedziemy na inną inwestycje 😀
Boguslaw guziczków nawkladales, kto to teraz ogarnie 😱 następnym razem zrób na jednym będzie łatwiej🙂
ZU-Met tu i tak mało jest