Dzochar91 te偶 mam ten wd3 na warsztat idealny .
Malowa艂 kto艣 z was lowigrafem pur struktura ?
@Dzochar9Lowigraf por struktura grafit #24311
Stal-Fun jaka dysza malujesz
Dzochar91 Dysza 2.0 ale mo偶e by膰 wieksza typu 2.2 lub 2.5
Znajomy mnie poprosi艂 o takie nogi do hu艣tawek. My艣la艂em nad profilem 60x60 tylko jaka 艣cianka nogi 2 a belka g贸rna 3 czy za licho ? I dawa膰 nogi 3 a belk臋 z 4?
ZU-Met Spokojnie wytrzyma 60/60 nogi z 2 a belka z 3 scianki
ZU-Met
Z tego co mi wiadomo to profil 100x100x3 a ten w poziomie jest kombinowy z tego samego profila. P贸ki co to przez drugi rok jest git
Stal-Fun no tak tylko 偶e to ma sta膰 na trawie a nie by膰 zakopane/zabetonowane
ZU-Met Dospawaj na dole przy nogach profil w poprzek to b臋dzie sta艂o stabilnie
ZU-Met jaki rysunek 艂adny
Stal-Fun to ma by膰 hu艣tawka dla dzieci i jak upadn膮 to nie chcia艂bym 偶eby zamiast na traw臋 upadly na ten profil
ZU-Met No to daj na dole wiekszy rozstaw n贸g
Boguslaw nie m贸j ale mo偶esz wykorzysta膰馃檪 do kompletu id膮 jeszcze takie blachy do skr臋cania konstrukcji. Robi艂em taka w pracy tylko nie pami臋tam jakie 艣cianki .
ZU-Met b臋dzie ocynk ?
Stal-Fun ju偶 mam wypalone blachy pod to jak dan wi臋kszy rozstaw to nie b臋d膮 pasowa膰
Dzochar91 taki jest plan 偶eby to chwil臋 posta艂o 馃檪
Dzochar91 nie wiem belka by艂a z 4 bo taki profil zosta艂 ale nogi nie pietam bo to by艂o ze dwa lata temu jak pracowa艂em na etacie
ZU-Met w艂a艣nie mia艂em pisa膰 偶e ja bym nogi zrobi艂 z 2 mm a g贸rna belk臋 albo prostok膮t 6080 z 3 albo 6060*4
Dzochar91 ta g贸rna belka trzyma w艂a艣nie ca艂o艣膰 bo te blachy s膮 z 8 albo 10 to raczej nie b臋d膮 pracowa艂y .
ZU-Met no dlatego napisa艂em wy偶ej jak ja bym to zrobi艂
Dzochar91 teraz maja by膰 hu艣tawka i jakie艣 bociane gniazdo ale p贸藕niej taka z oparciem jak dzieciaki dorosn膮 馃檪 robi臋 nogi z 2 i belka 4