Panowie ja palę pelletem i cena też taka że głowa mała był po 700zl a teraz najtaniej 1800 zł i podobno nic nie spadnie teraz po sezonie.
Hipcio teraz to chyba najtaniej PC a jak masz panele to już całkiem.
Używacie starych odkurzaczy na warsztacie? Mam małe zakamarek w którym spawam oraz szlifuje a z czasem zbiera się tam dużo pyłu. I jestem ciekaw czy ktoś od czasu do czasu sprząta w ten sposób 😅
Connor ja mam odkurzacz z karchera chyba WD taki najtańszy i dziala
Dzochar91 też mam ten wd3 na warsztat idealny .
Malował ktoś z was lowigrafem pur struktura ?
@Dzochar9Lowigraf por struktura grafit #24311
Stal-Fun jaka dysza malujesz
Dzochar91 Dysza 2.0 ale może być wieksza typu 2.2 lub 2.5
Znajomy mnie poprosił o takie nogi do huśtawek. Myślałem nad profilem 60x60 tylko jaka ścianka nogi 2 a belka górna 3 czy za licho ? I dawać nogi 3 a belkę z 4?
ZU-Met Spokojnie wytrzyma 60/60 nogi z 2 a belka z 3 scianki
ZU-Met
Z tego co mi wiadomo to profil 100x100x3 a ten w poziomie jest kombinowy z tego samego profila. Póki co to przez drugi rok jest git
Stal-Fun no tak tylko że to ma stać na trawie a nie być zakopane/zabetonowane
ZU-Met Dospawaj na dole przy nogach profil w poprzek to będzie stało stabilnie
ZU-Met jaki rysunek ładny
Stal-Fun to ma być huśtawka dla dzieci i jak upadną to nie chciałbym żeby zamiast na trawę upadly na ten profil
ZU-Met No to daj na dole wiekszy rozstaw nóg
Boguslaw nie mój ale możesz wykorzystać🙂 do kompletu idą jeszcze takie blachy do skręcania konstrukcji. Robiłem taka w pracy tylko nie pamiętam jakie ścianki .
ZU-Met będzie ocynk ?
Stal-Fun już mam wypalone blachy pod to jak dan większy rozstaw to nie będą pasować
Dzochar91 taki jest plan żeby to chwilę postało 🙂
Dzochar91 nie wiem belka była z 4 bo taki profil został ale nogi nie pietam bo to było ze dwa lata temu jak pracowałem na etacie
ZU-Met właśnie miałem pisać że ja bym nogi zrobił z 2 mm a górna belkę albo prostokąt 6080 z 3 albo 6060*4