ZU-Met ale to jak jest kolo "0" przy mrozie to słabo widzę na tyle czasu
Dzochar91 ja mam dom drewniak z zewnątrz 15 steropianu a w środku jeszcze 10 wełny pod kartonem żadnych stref przemarzania typu wieniec i tym podobne do tego na całości podłogowka. Zbiornik 175kg starcza mi na 12-14dni. Na podłoge w tym roku szło 29 max 30stopni a w środku 21 było .
ZU-Met a no to też zmiejia postać rzeczy. Ja mam dom 175m2
Dzochar91 ja mam teraz sam parter bo poddasza nie mam zrobionego jeszcze na stropie mam belki drewniane 24 całość ocieplona wełną. Robione lat temu jak ceny wszystkich materiałów byly normalne 😁
Panowie ja palę pelletem i cena też taka że głowa mała był po 700zl a teraz najtaniej 1800 zł i podobno nic nie spadnie teraz po sezonie.
Hipcio teraz to chyba najtaniej PC a jak masz panele to już całkiem.
Używacie starych odkurzaczy na warsztacie? Mam małe zakamarek w którym spawam oraz szlifuje a z czasem zbiera się tam dużo pyłu. I jestem ciekaw czy ktoś od czasu do czasu sprząta w ten sposób 😅
Connor ja mam odkurzacz z karchera chyba WD taki najtańszy i dziala
Dzochar91 też mam ten wd3 na warsztat idealny .
Malował ktoś z was lowigrafem pur struktura ?
@Dzochar9Lowigraf por struktura grafit #24311
Stal-Fun jaka dysza malujesz
Dzochar91 Dysza 2.0 ale może być wieksza typu 2.2 lub 2.5
Znajomy mnie poprosił o takie nogi do huśtawek. Myślałem nad profilem 60x60 tylko jaka ścianka nogi 2 a belka górna 3 czy za licho ? I dawać nogi 3 a belkę z 4?
ZU-Met Spokojnie wytrzyma 60/60 nogi z 2 a belka z 3 scianki
ZU-Met
Z tego co mi wiadomo to profil 100x100x3 a ten w poziomie jest kombinowy z tego samego profila. Póki co to przez drugi rok jest git
Stal-Fun no tak tylko że to ma stać na trawie a nie być zakopane/zabetonowane
ZU-Met Dospawaj na dole przy nogach profil w poprzek to będzie stało stabilnie
ZU-Met jaki rysunek ładny
Stal-Fun to ma być huśtawka dla dzieci i jak upadną to nie chciałbym żeby zamiast na trawę upadly na ten profil
ZU-Met No to daj na dole wiekszy rozstaw nóg
Boguslaw nie mój ale możesz wykorzystać🙂 do kompletu idą jeszcze takie blachy do skręcania konstrukcji. Robiłem taka w pracy tylko nie pamiętam jakie ścianki .
ZU-Met będzie ocynk ?