Dzochar91 ja mam teraz sam parter bo poddasza nie mam zrobionego jeszcze na stropie mam belki drewniane 24 ca艂o艣膰 ocieplona we艂n膮. Robione lat temu jak ceny wszystkich materia艂贸w byly normalne 馃榿
Panowie ja pal臋 pelletem i cena te偶 taka 偶e g艂owa ma艂a by艂 po 700zl a teraz najtaniej 1800 z艂 i podobno nic nie spadnie teraz po sezonie.
Hipcio teraz to chyba najtaniej PC a jak masz panele to ju偶 ca艂kiem.
U偶ywacie starych odkurzaczy na warsztacie? Mam ma艂e zakamarek w kt贸rym spawam oraz szlifuje a z czasem zbiera si臋 tam du偶o py艂u. I jestem ciekaw czy kto艣 od czasu do czasu sprz膮ta w ten spos贸b 馃槄
Connor ja mam odkurzacz z karchera chyba WD taki najta艅szy i dziala
Dzochar91 te偶 mam ten wd3 na warsztat idealny .
Malowa艂 kto艣 z was lowigrafem pur struktura ?
@Dzochar9Lowigraf por struktura grafit #24311
Stal-Fun jaka dysza malujesz
Dzochar91 Dysza 2.0 ale mo偶e by膰 wieksza typu 2.2 lub 2.5
Znajomy mnie poprosi艂 o takie nogi do hu艣tawek. My艣la艂em nad profilem 60x60 tylko jaka 艣cianka nogi 2 a belka g贸rna 3 czy za licho ? I dawa膰 nogi 3 a belk臋 z 4?
ZU-Met Spokojnie wytrzyma 60/60 nogi z 2 a belka z 3 scianki
ZU-Met
Z tego co mi wiadomo to profil 100x100x3 a ten w poziomie jest kombinowy z tego samego profila. P贸ki co to przez drugi rok jest git
Stal-Fun no tak tylko 偶e to ma sta膰 na trawie a nie by膰 zakopane/zabetonowane
ZU-Met Dospawaj na dole przy nogach profil w poprzek to b臋dzie sta艂o stabilnie
ZU-Met jaki rysunek 艂adny
Stal-Fun to ma by膰 hu艣tawka dla dzieci i jak upadn膮 to nie chcia艂bym 偶eby zamiast na traw臋 upadly na ten profil
ZU-Met No to daj na dole wiekszy rozstaw n贸g
Boguslaw nie m贸j ale mo偶esz wykorzysta膰馃檪 do kompletu id膮 jeszcze takie blachy do skr臋cania konstrukcji. Robi艂em taka w pracy tylko nie pami臋tam jakie 艣cianki .
ZU-Met b臋dzie ocynk ?
Stal-Fun ju偶 mam wypalone blachy pod to jak dan wi臋kszy rozstaw to nie b臋d膮 pasowa膰
Dzochar91 taki jest plan 偶eby to chwil臋 posta艂o 馃檪