Darko u mnie sta艂a temp to 10st jak piecyk odpal臋 to jest 22st w koszulce mo偶na robi膰
Boguslaw nie dotacja nasz nowy lepszy 艂ad
suszi8512 Przeczytalem ale raczej ma艂o z tego zrozumia艂em 馃槂
ZU-Met no bo to po to jest tak pisane zeby przeci臋tny kowalski nie zrozumia艂 Ulg臋 masz je艣li nie przekroczysz pewnej kwoty je艣li chocia偶 raz przekroczysz bo dostaniesz wi臋ksz膮 premie to wtedy dop艂acisz do tego do czego mia艂e艣 ulge
suszi8512 Ty piszesz jako pracownik 馃槈 Ja mam DG
suszi8512 to jest tak zrobione ze Ci co wykazuj膮 niskie dochody reszt臋 w 艂ap臋 dostan膮 wi臋cej ni偶 Ci co robi膮 legalnie i zapierniczaja. Sp艂aszczanie wynagrodze艅. S.....ny.
ZU-Met Tez wcale lepiej nie b臋dziesz mia艂 馃榿
Dzochar91 No wiem niby ZUS mam mie膰 mniejszy ale od ka偶dej faktury podatek bo nie ma odlicze艅 馃檪
Darko Dok艂adnie i najlepiej cos grubego bo wtety si臋 grza艂o ostro
Dzisiaj wspania艂e czyszczenie ocynku...馃槀馃ぃ Ale pami臋tam o ochronie dr贸g oddechowych maska daje rad臋. 馃榿馃槑 Bez tego by艂o by ci臋偶ko.馃槑
Miodek czym czy艣cisz?
Miodek jakie艣 dziwne nogi ma ten Tw贸j st贸艂 GPPH馃榾馃榾馃榾馃馃槀
Miodek No ja u偶ywam 3m seria 6000. BHP podstawa, nie takie czasy jak 20 lat temu 偶e ka偶dy mia艂 w D...e swoje zdrowie byle do przodu.
Gasparg Fibra p80 i oscylacyjna.馃槑
Boguslaw Sluchaj bo to narazie wersja testowa.馃榿
Boguslaw Bogus艂aw seria testowa z optymalizowana tzw bieda wersja ekonomiczna
Miodek dzi臋ki za info 馃挭
Dzochar91 Na szcz臋艣cie nie wo偶臋 do ocynku i nie musz臋 si臋 z tym syfem m臋czy膰 馃憤
Dzochar91 bieda edition
Dzochar91 @Boguslaw od razu bieda...
Stal-Fun No jasne, pisa艂em og贸lnie o BHP w 艣lusarstwie. Okularki/nauszniki/maski
Stal-Fun bo nie robisz ogrodze艅 i balustrad. Klienci teraz wymagaja pow艂oki antykorozyjnej nie te czasy co kiedy艣 偶e si臋 cieszy艂 偶e w og贸le ma bram臋 i nie wa偶ne jaka