U mnie też tylko płyta ale wieszaki porobione i jest ok
suszi8512 Jakie wieszaki zrobiłeś?
Miodek U mnie 1 stopień na warsztacie. Dwie bluzy, kamizelka i ogień aż za ciepło się robi 🙂
Darko Kiedys też tak pracowałem jak u prywaciarza robiłem to była.masakra...
Darko Jakby bylo tyle u mnie to bym Zmienił branże,
Darko U mnie trochę lepiej bo mam piec nadmuchowy jak na mnie dmucha to w miarę przyjemnie się pracuje 🙂
Darko u mnie stała temp to 10st jak piecyk odpalę to jest 22st w koszulce można robić
Miodek mam jeden na klucze taki skośny jeden na kombinerki i szczypce takie cięte i gięte na srubokrety wykorzystałem perforowany narożnik który przyszedł razem z blacha jako zabezpieczenie Luknij u mnie w galerie napewno się dopatrzysz
Co Wy takie zmarzluchy 😃 Przy minus 15 się spawalo 😁
Darko Ale to nie na CO2 raczej 🙂
Darko Dokładnie i najlepiej cos grubego bo wtety się grzało ostro
Przepraszam za prymitywne zasłonięcie ale rozumiecie Rodo i dane wrazliwe
suszi8512 dotacja?? 😀
suszi8512 Przeczytalem ale raczej mało z tego zrozumiałem 😃
Boguslaw nie dotacja nasz nowy lepszy ład
ZU-Met no bo to po to jest tak pisane zeby przeciętny kowalski nie zrozumiał Ulgę masz jeśli nie przekroczysz pewnej kwoty jeśli chociaż raz przekroczysz bo dostaniesz większą premie to wtedy dopłacisz do tego do czego miałeś ulge
suszi8512 Ty piszesz jako pracownik 😉 Ja mam DG
suszi8512 to jest tak zrobione ze Ci co wykazują niskie dochody resztę w łapę dostaną więcej niż Ci co robią legalnie i zapierniczaja. Spłaszczanie wynagrodzeń. S.....ny.
ZU-Met Tez wcale lepiej nie będziesz miał 😁
Dzochar91 No wiem niby ZUS mam mieć mniejszy ale od każdej faktury podatek bo nie ma odliczeń 🙂